Ota yhteyttä

Ammattinäytöt - Ominaisuudet

Kun tarvitaan kestäviä, luotettavia ja korkealaatuisia infonäyttöjä, joiden värit ovat mahdollisimman elävät, ammattilaiset luottavat Sharpiin. Tässä syyt:

Luotettavuutta

Luotettavat LCD-näyttömme ja mainoskäyttöön tarkoitetut näyttömme on suunniteltu toimimaan vaativimmissa ympäristöissä. Lisäksi ne toimivat hiljaisesti ja keräävät pölyä vain vähän tuulettimettoman arkkitehtuurinsa ansiosta. Siksi pystymme myöntämään jokaiselle Sharpin mainoskäyttöön tarkoitetulle näytölle kolmen vuoden takuun.

Erinomainen kuvanlaatu

Sharpin LCD-näyttöjen avulla viestisi erottuu selkeästi täydellä 1080 p (1920 x 1080) tai 4K UHD (3840 x 2160) -resoluutiolla kaikista tavallisista analogisista, digitaalisista RGB- tai HD video -lähteistä. Käytitpä LCD-näyttöä mihin tahansa, niiden hieno teksti ja erinomainen grafiikka saavuttavat ja ylläpitävät yleisön huomion.

Verraton monipuolisuus

Olipa haasteesi mikä tahansa, löydät tarkoitukseen sopivan Sharpin LCD-näytön kaupallisten näyttöjemme valikoimasta. Ohuina ja kevyinä näytöt on helppo asentaa. PN-sarjasta voi valita vaaka- tai pystymallin koossa 32” - 90". Lisäksi LCD-näyttöjen PN-sarja voidaan sijoittaa yhteen poikkeuksellisen suurten, näyttävien videoseinien luomiseksi.

Ammattinäyttöjen ominaisuudet

 • Muotoilu

  Kapea kehys

  Uusi, kapea kehys ja ohuempi profiili luovat tyylikkään siron muodon, ja harjattu metalli antaa koko kehykselle korkealaatuisen ulkoasun.

  Kevyt rakenne

  LCD-osien ja materiaalien kehittyessä näyttöjen paino on pienentynyt aikaisempiin malleihin verrattuna tehden niistä helpompia kuljettaa ja asentaa.

  Sisäänrakennetut kaiuttimet

  Sisäänrakennetut 10 wattia / kanava -stereokaiuttimet poistavat ulkoisen äänijärjestelmän tarpeen monista asennuksista. Nämä taakse asennetut kaiuttimet sopivat hyvin äänisisällön ja taustamusiikin välittämiseen. Äänensyöttöjärjestelmät voidaan myös helposti liittää ulkoisiin äänikomponentteihin, ja valinnaisen PN-ZB01 input/output-laajennuksen kanssa voi käyttää myös stereokaiutinpäätteitä (10 W + 10 W).

  Kantokahvat turvallisen asennuksen takaajina

  Jokaisen näytön mukana toimitetaan kestävät kantokahvat, jotta käsitteleminen olisi turvallista. Nämä kahvat voidaan irrottaa asennuksen valmistuttua. Kaikissa malleissa on lisäksi VESA-yhteensopiva asennusaukko, jotta niihin voitaisiin asentaa turvallisesti yhteensopivia, kolmannen osapuolen toimittamia laitteistoja.

 • Laajennettavuus

  ID-koodaus

  RS-232C-käyttöliittymää käytettäessä jokaista Sharp-LCD-näyttöä voidaan hallita ja tarkkailla keskitetysti PC:ltä. Jokaiselle näytölle voidaan nimetä yksilöllinen ID-koodi, jolla näyttö voidaan käynnistää ja sammuttaa, vaihtaa sisältöä, tehdä useita näyttöasetuksia ja -säätöjä.

  Aikataulutus

  Jotta käyttö olisi mahdollisimman helppoa, aikataulutuksella voi tehdä jopa kahdeksan asetusta näytön automaattiselle käynnistämiselle ja sammuttamiselle päivittäin, viikoittain tai yhdellä kerralla haluttuna aikana.

  Verkkoselainasetus

  Sharp PN-E -sarjan LCD-näyttöjä voidaan käyttää helposti verkkoselaimen ja valinnaisen tarkkailuohjelman välityksellä.

  SNMP-tuki

  Näytön tilaa, jatkuvaa toiminta-aikaa ja muita parametreja voidaan tarkkailla LAN-verkon välityksellä käyttäen Simple Network Management -protokollaa (SNMP).

 • Muut avainominaisuudet

  Ilman tuuletinta toimiva arkkitehtuuri

  Sharpin LCD-näytöt on suunniteltu ylläpitämään ilman virtausta ja säteilemään lämpöä ilman mekaanisten tuulettimien käyttöä, jotka vetäisivät pölyä puoleensa ja aiheuttaisivat melua.

  Sisäänrakennettu lämpötila-anturi

  Sisäänrakennettu anturi havaitsee, kun lämpötila nousee näytön sisällä. Taustavaloa säädetään automaattisesti, jotta lämpötila pysyy toiminnalle sopivalla alueella.

  Käynnistysviive

  Vähentääkseen virtalähteelle aiheutuvaa kuormaa useiden näyttöjen samanaikaisesta käynnistyksestä, PN-E -sarja tarjoaa aikaviiveen määrittelyn eri näyttöjen käynnistymisen välille, kun ne on sijoitettu videoseinään tai useamman näytön muodostelmaan.

  Lokien tallennus

  Lokitietojen Tallennus/Lähetys -toiminto tallentaa toimintalokit, signaalimuutokset ja tietoa toiminnan epäsäännöllisyyksistä. Nämä auttavat tehostamaan huoltoteknikkojen vianetsintää.

  Laitediagnostiikka

  Laitediagnostiikkatoiminto havaitsee epäsäännöllisyydet syöttöjännitteessä ja ilmaisee näytön toiminnan poikkeamat.

  Sähköposti-ilmoitus

  Sähköposti-ilmoitukset mahdollistavat säännöllisen näytön tilan päivitysten ja virhetietojen lähettämisen annettuun sähköpostiosoitteeseen.

  Automaattinen säätö

  Analogista RGB-liitäntää käytettäessä kellotuksen vaihetta säädetään automaattisesti, jos tulosignaalin ajastuksessa tapahtuu muutos.