Ota yhteyttä

Tulostus- ja ohjelmistoratkaisut

Tehokas. Intuitiivinen. Turvallinen.

Työskentele fiksummin, älä kovemmin – milloin ja missä tahansa

Sharpin alan johtava yritysasiakirjaratkaisujen valikoima on tarkoitettu parantamaan työskentelytapaasi missä tahansa ympäristössä pienistä ja keskisuurista yrityksistä (PK-yritykset) suuriin yhtiöihin ja julkisen sektorin organisaatioihin.

Väri- ja mustavalkolaitevalikoimamme ulottuu kompakteista A4-toimistotulostimista perustason tuotannon monitoimitulostimiin – joista jokaista voidaan parantaa optimoitujen ohjelmistoratkaisujemme avulla organisaatioiden auttamiseksi niiden tietojen luonti-, käyttö- ja jakotapojen muutoksessa.

Ne on suunniteltu auttamaan sinua tuottamaan tietoa paljon nopeammin, säästämään aikaa ja lisäämään tuottavuutta. Niiden käyttö on myös helppoa ja intuitiivista mistä tahansa käsin ja millä tahansa laitteella. Ne pitävät tietosi turvassa parhaan käytettävissä olevan turvallisuuden avulla. Siksi Sharpin asiakirjaratkaisuja on palkittu alan maineikkaimmilla palkinnoilla.

Toimistoratkaisut

Edulliset, mutta yllättävän tehokkaat tulostimemme, sekä henkilökohtaiseen käyttöön tai jakoon pienissä toimistoissa ja työryhmissä, suorittavat työt nopeasti hiljaisesti. Suuremmille toimistoille ja työryhmille meillä on valikoima väri- ja mustavalkomonitoimitulostimia, jotka suoriutuvat helposti kaikista tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja asiakirjahallintatarpeistasi.

Tuotantotulostimet

Vankkarakenteiset, nopeat ja suuritehoiset tuotantotulostimemme ovat ihanteellinen valinta mihin tahansa tulostushuoneeseen tai yrityksen kopiointiosastolle. Niiden mukana toimitetaan ohjainvalikoima ja ne voivat tuottaa laajan valikoiman viimeisteltyjä asiakirjoja ja vihkosia.

Ohjelmistoratkaisut

Monipuolinen, luotettava laitteisto on vain yksi osa asiakirjaympäristöäsi. Lisäämällä yksi tai useampi osa Optimoidut Ohjelmistoratkaisut -valikoimastamme, voit edelleen vähentää tulostuksen ja kopioinnin kustannuksia, hallita tulostimiasi ja tarvikkeitasi tehokkaammin, sekä parantaa tuottavuutta ja tietoturvaa.

Palkinnot

Itsenäiset ammatilliset elimet arvioivat ja testaavat asiakirjaratkaisujamme jatkuvasti, ja olemme ylpeitä kattavasta palkittujen monitoimitulostinten valikoimastamme.