Ota yhteyttä

Sharpin aurinkoenergiatuotteet

Korkealuokkaiset aurinkopaneelit aurinkosähkön uranuurtajalta

Jos etsit laadukkaita aurinkopaneeleja ympäristöystävälliseen energiantuotantoon, olet tullut oikeaan paikkaan. Aurinkoenergiaratkaisujen tarjoaminen on ollut Sharpin ydinosaamista yli 60 vuoden ajan. Tähän mennessä Sharp on toimittanut yli 50 miljoonaa huipputeknistä aurinkoenergiapaneelia ympäri maailman vastaten tuhansien kansainvälisten aurinkoenergia-asiakkaiden tarpeisiin.

Myymme Euroopan toimistostamme aurinkoenergiajärjestelmiä asentajille, jakelijoille ja projektiyrityksille Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Sharpin erittäin suorituskykyisten aurinkopaneelien valikoima on suunniteltu asennettavaksi koteihin, kaupallisiin kokoonpanoihin sekä vapaille kentille. Loppuasiakkaat, kuten omakotitalonomistajat tai kaupalliset asiakkaat, voivat ostaa aurinkosähköpaneelejamme yhdessä paikallisten asentajiemme asennuspalvelujen kanssa.

Laitteistotoimitusten lisäksi Sharp on aktiivinen myös projektiliiketoiminnassa maailmanlaajuisesti työskennellen yhdessä kumppanien kanssa aurinkoenergiavoimaloiden  kehityksessä. Sharp hakee ja hankkii projektioikeudet jokaisessa kehitysvaiheessa ja tarjoaa kumppaneille suoran pääsyn tuotantokapasiteetteihin ja rahoitusvaihtoehtoihin.

Lisätietoja Sharpin aurinkoenergiatuotteista seuraavilla kielillä

Suosittelemme katsomaan lisätietoja aurinkoenergiatuotteistamme ja -palveluistamme seuraavilta kielisivuilta:

>> ENGLANTI

>> SAKSA

>> RANSKA

>> ESPANJA

>> HOLLANTI

>> PUOLA

>> UNKARI

Suosittelemme käyttämään selainta, joka sisältää integroidut käännöspalvelut, jos haluat tallentaa näiden sivujen tekstit käännettyinä omalle kielellesi.

Jos et tarvitse lisätietoja, voit myös ottaa yhteyttä välittömästi aurinkoenergiamyynti- ja palvelutiimiimme.