Ota yhteyttä

Business Laptops

Sharp tarjoaa yhdessä Dynabookin (entinen Toshiba Client Solutions) kanssa asiakkaillemme luotettavat ja laadukkaat kannettavat tietokoneet yrityskäyttöön, sekä niille oheislaitteet ja -palvelut.

Maineemme laadukkaana palveluntarjoajana ja johtavana yhteistyö- ja työnkulkuratkaisujen ammattilaisena mahdollistaa tarjontamme laajentamisen kannettaviin tietokoneisiin. Tarjoamme sinulle enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen sekä mielenrauhan. 

Laite jokaiselle työntekijälle

Dynabook (ent.Toshiba, kannettava tietokone) on kattava ja monipuolinen kannettava tietokone yrityskäyttöön ja ihanteellinen kaikille yrityksesi työntekijöille. Kevyt pöytäkoneen ja kannettavan tietokoneen yhdistelmä heille, jotka ovat aina liikkeellä, sopiva myös pöytämalliksi toimistoon. Sharp löytää sopivan kannettavan tietokoneen jokaiselle erikoisalalle. Oikean kannettavan valitseminen kullekin työntekijälle ei aiheuta ongelmia hallittavuudelle, sillä tavallisella ohjelmistokuvalla, virranhallintavaihtoehdoilla ja telakalla teemme kannettavien hallinnan yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi. Kaikki valikoimassamme olevat laitteet voidaan konfiguroida toimimaan myös Toshiba Mobile Zero -asiakkaan kanssa - joten voit tarjota lopullisen turvallisuuden liikkuvuutta vaarantamatta.

Rakennettu työskentelemään langattomasti

Portégé

Kannettava PC 13,3-tuuman näytöllä, tehokas Intel® Core™ vPro™ -prosessori

Kevyt kantaa, upea muotoilu

Suunniteltu heille, joilla on vaatimuksena kaikkein paras kannettava tietokone. Lippulaivatuote miniatyroinnissa, näytön koko aina 13-tuumaan asti. 

Yrityskäyttöön

Tecra

Täydellinen asioiden valmiiksi saattamiseen. Näytön koko 14" ja 15,6" sekä runsaasti liittimiä yhdistämiseen.

Tinkimätöntä tuottavuutta

Tecra-kannettavat tietokoneet tarjoavat kaiken, mitä liike-elämän ammattilainen voi haluta.

Kokonaisvaltainen tuottavuus

Satellite Pro

Valitse  laajasta luotettavien laitteiden valikoimasta sopivin, näyttöjen koot 13,3 tuumasta 15,6 tuumaan.

Monipuolinen toiminnallisuus ja suorituskyky

Suunniteltu selviytymään kaikista liiketoimintatilanteista. Jokainen Satellite Pro -malli tarjoaa virtaa, luotettavuutta ja helppokäyttöisen hallinnan.

Suuryritystason toiminnot

dynaEdge - asiantuntemuksemme miniaturisoinnissa

Suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön optimoimaan etulinjan työntekijöiden tehokkuutta - myös etäkäyttöön.

 

 

 

Kiinnostuitko? Myyntitiimimme ottaa sinuun yhteyttä

loading