Ota yhteyttä

Asiakirjojen tietoturva

Sharpin asiakirjatietoturvavalikoima auttaa sinua saamaan enemmän aikaiseksi intuitiivisten työnkulku- ja automaatiotyökalujensa ansiosta. Lisäksi turvalliset, vankat asiakirjanhallintaprosessimme takaavat, että noudatat viimeisimpiä asetuksia.

Voit lopettaa työskentelyn pirstoutuneissa, hyvin hajautetuissa asiakirjaympäristöissä. Sen sijaan voit odottaa täysin indeksoitua, keskitettyä tietovarastoa, joka antaa työntekijöillesi mahdollisuuden viettää vähemmän aikaa tiedon etsimiseen ja enemmän sen hyödyntämiseen.

Lähettäessäsi tietoja ja asiakirjoja sinua kehotetaan aina liittämään mukaan tarkat metadataa kuvaavat indeksitiedot, ja Sharpin koko teksti -hakumahdollisuuden avulla sinulla on aina suora reitti tarvitsemiisi tietoihin sekä version jäljittämisen ja kirjausketjun tuomat lisäedut.

Tiedostosi tallennetaan yhteen ainoaan, ohjattuun ja turvalliseen tallennuspaikkaan yksinomaan Euroopan datakeskuksissa (paikalliset palvelinpohjaiset asennukset ovat myös saatavilla).

Tietosi on suojattu käytön valvonnalla, palomuureilla, viimeisimmällä salausteknologialla ja vikasietoisilla varajärjestelmillä. Voit myös nopeasti ja kätevästi määritellä, muuttaa ja peruuttaa käyttäjä- tai työryhmäkohtaisia käyttöoikeuksia, ja tietoja voidaan jakaa juuri niin suppeasti tai laajasti kuin on tarpeen.