Ota yhteyttä

Interaktiiviset näyttöratkaisut

Kun kyseessä ovat kosketusnäytöt ja interaktiiviset näytöt, tarvitset kaksi asiaa: poikkeuksellisen laadun ja helppokäyttöisyyden. Siksi sinun on katsottava tarkemmin Sharpin laajaa interaktiivisten näyttöratkaisujen valikoimaa.

Interaktiiviset ratkaisumme antavat sinulle kokoushuoneessa, studiossa ja luokkahuoneessa todellisen kynä-paperilla-kokemuksen. Sen ansiosta jokainen voi käyttää näitä ratkaisuja luonnollisesti ja intuitiivisesti. Monimutkaista teknologiaa ei tarvitse opetella – jokainen voi vain astella sisään ja alkaa jakaa. Se on vasta alkua.

Sharpin Display Connect -ohjelman avulla jokainen osallistuja voi kokouksessa liittää oman mobiili- tai tablettilaitteen BIG PAD -malliston interaktiiviseen näyttöön, ja tarkastella mm. tekstiä, grafiikkaa, valokuvia videota ja jopa käsin kirjoitettuja muistiinpanoja omalta laitteeltaan. Lisäksi kokouksiin voi osallistua aivan yhtä helposti myös silloin, kun henkilöt ovat eri tiloissa.

Erinomaiset kosketusnäytöt

Interaktiiviset näyttömme ovat saatavilla eri kokoisina, joten ne sopivat mihin tahansa tilaan. Niiden resoluutio on kristallinkirkas ja ne sisältävät erittäin herkästi reagoivaa kosketusnäyttö-teknologiaa.

Toisinaan teknologia voi olla esteenä, joten olemme luoneet käyttöliittymän ja sovellustyökalut, joiden ansiosta interaktiivisten näyttöratkaisujemme käyttö on helppoa ja intuitiivista. Opastusta ei tarvita – tarvitset vain pikaisen tutustumisen voidaksesi luoda, viestiä ja tehdä yhteistyötä.

Näyttömme myös näyttävät hyviltä. Kaikki kosketusnäyttömme, pienimmistä pikaneuvottelumalleista suurimpiin vaativan käytön ja opetusympäristöjen interaktiivisiin näyttöihin, on suunniteltu tyylikkäästi.  Niiden kehys on litteä, jotta mikään ei häiritse näytöltä tulevaa viestiä.

Laaja valikoima monipuolisia interaktiivisia näyttöratkaisuja

Pienimpien interaktiivisten kosketusnäyttöjemme koot alkavat kompaktista mutta huomiota herättävästä 40” koosta. Ne sopivat hyvin korkeintaan kuuden henkilön kokouksiin ja ne avaavat myös uusia mahdollisuuksia interaktiivisiin vähittäiskaupan näyttöihin ja opasteisiin.

Asteikon toisessa päässä ovat 80” BIG PAD -malliston interaktiiviset litteät näytöt suuriin tiloihin. Jopa kolme tällaista ammattilaistasoista kosketusnäyttöä voidaan liittää yhteen monipuolisen interaktiivisen ratkaisun luomiseksi valvomoihin, näyttelyihin, nykyaikaisiin vastaanottotiloihin ja mihin tahansa suuriin tiloihin.

Kaikkia niitä voidaan käyttää videoneuvotteluihin. Osa niistä hyödyntää Sharpin luokkansa parasta Projected Capacitive -kosketusteknologiaa, mikä mahdollistaa erinomaisen, virheettömän tarkkuuden näytölle kirjoitettaessa. Joihinkin malleihin sisältyy Mini-OPS Slot Extension, jonka ansiosta lisälaitteita voidaan yhdistää toiminnallisuuden laajentamiseksi.