Ota yhteyttä

Korkealaatuiset kosketusnäytöt

Sharpin korkealaatuiset kosketusnäytöt tarjoavat hienon näyttöresoluution ja poikkeuksellisen värien toistotarkkuuden mihin tahansa ympäristöön, jossa tehokas visuaalinen viestintä on tärkeää.

Kiireiset myymälät, tärkeät valvomot ja viihdekeskukset, oppilaitosympäristöt, kokoushuoneet, aulat, kuljetuskeskukset, konferenssikeskukset - kaikki nämä voivat hyötyä suurista infonäytöistä ja erinomaisesta 4K resoluutio-teknologiasta.

Mikä ero siis on "tavallisilla" ja ammattinäytöillä? Resoluutio on osa yhtälöä, minkä vuoksi käytämme 4K resoluutiota joissakin malleissa. Se lisää kirkkautta, jota tarvitset viestiäksesi hienoja yksityiskohtia etäällä olevalle yleisölle. Se on kuitenkin vain yksi syy, miksi ammattilaiset haluavat käyttää Sharpin digitaalisia näyttöjä.

Digitaaliset ammattinäytöt kaikkiin ympäristöihin

Valvomoihin ja myymälöihin valitaan mahdollisimman luonnonmukaisesti äänen toistavat ammattinäytöt, koska ne ovat riittävän kirkkaita erottumaan alueilla, joissa on paljon ympäristön valoa ja koska ne on suunniteltu 24/7 käyttöön.

Mallista ja sovelluksesta riippuen voit hyödyntää digitaalisten näyttöjemme monipuolisia liitäntämahdollisuuksia ja pilvipohjaista dynaamista sisältöä. On helppoa valita ja viestiä oikea viesti oikealle yleisölle oikeaan aikaan.

Ammattinäyttöjen valikoimamme sisältää alansa parhaat vähittäiskaupan näytöt. Ne ovat saatavilla pysty- ja vaakakokoonpanoina (jopa näyttöruutu alaspäin tai ylöspäin joissain tapauksissa) ja jotkut mallit on optimoitu käytettäväksi huomiota herättävinä henkeäsalpaavan kokoisina videoseininä.

Sharpin infonäytöt – ammattilaisten valinta

Aina kun tarvitaan tarkkuutta ja kirkkautta, on olemassa tarkoitukseen sopiva Sharpin näyttö. Kompaktit kosketusnäytöt, suuret vähittäiskaupan näytöt, 4K resoluutio, erinomaiset värit, helppo sisällönhallinta, 24/7 luotettavuus, äärimmäisen pieni virrankulutus - etsitpä millaista ammattinäyttöratkaisua tahansa, löydät sen täältä.

Jotkut ammattinäyttömme sisältävät Mini-OPS Slot Extension -ominaisuuden, jonka avulla näyttöön voidaan liittää monenlaisia kolmannen osapuolen laitteita toiminnallisuuden laajentamiseksi.