Ota yhteyttä

Hallitut tulostuspalvelut

Sharp Hallitut tulostuspalvelut ovat osa tulostuspalvelu-valikoimaa, joka on tarkoitettu asiakirjatyönkulkujen tehostamiseen ja niiden kustannusten pienentämiseen tarjoamalla käyttöösi edulliset tulostuksenhallintakyvyt, joita sinulla ei ole yrityksesi sisällä.

Ne tuovat välittömiä kustannussäästöjä, jopa 30 %*. Se on vasta alkua. Hallitut tulostuspalvelumme menevät yksinkertaisia kustannusmalleja pidemmälle. Ne tuovat uutta tehokkuutta jokaiseen tehtävään siitä hetkestä, kun napsautat "tulosta", "skannaa" tai "kopioi" siihen saakka, kun noudat, jaat tai tallennat valmiin asiakirjan.

Mikä on Hallittu tulostuspalvelu?

Jokaisen Hallitun tulostuspalvelun kattava tavoite on lähestyä asioita keskitetysti, mikä poistaa tarpeettoman hallinnoinnin, pitää kustannukset mahdollisimman pieninä ja parantaa tuottavuutta. Tulostuspalvelut voivat (ja niiden pitäisi) vaihdella tietyn organisaation tarpeiden mukaan.

Sharpin tulevaisuutta silmällä pitävät Hallitut tulostuspalvelut tuotetaan viisivaiheisen prosessin avulla. Ne alkavat perusteellisella välittömien tarpeiden arvioinnilla ja yhteistyöllä tulevaisuutta tukevan strategian määrittämiseksi ja toteuttamiseksi.

Räätälöidyt tulostuspalvelut

Vaikka kaikki yritykset ovat erilaisia, tulostuspalvelumme asiantuntijat tietävät kaikkien työskentelevän tehokkaammin, jos heillä on nopea ja helppo pääsy laitteisiin. Sharpin laitteet täyttävät heidän tulostus-, skannaus-, kopiointi- ja asiakirjanhallintatarpeensa ja silloin käyttäjäkokemus on positiivinen.

Tulostustarpeen arvioinnin lisäksi tarkastelemme yleisesti toimintaa asiakirjojen parissa. Arvioimme ovatko olemassa olevat monitoimilaitteet tai tulostimet liian vähäisellä käytöllä (rajoittaen sijoitetun pääoman tuottoa) tai liiallisella käytöllä (vähentää luotettavuutta). Kerromme, sopivatko tämänhetkiset monitoimilaitteet tarkoitukseensa. Selvitämme monitoimilaitteiden käyttäjät, käyttötarkoituksen ja hukkakäytön.

Kaikki nämä ja monet muut asiat arvioidaan ennen kuin räätälöimme Hallitun tulostuspalvelun, joka tuottaa välittömiä voittoja ja valmistaa sinut tulevaisuuteen.

Pidämme sinut oikealla tiellä

Voit luottaa siihen, että  Hallitut tulostuspalvelut toimivat odotusten mukaisesti, sillä tarjoamme neljännesvuosiraportit tarkoin faktoin ja luvuin ymmärrettävässä muodossa. Kokonaiskustannusten lisäksi raporteista löytyy hyvin yksityiskohtaisia tietoja.

Toimintaa tehostaakseen näytämme kuinka se tapahtuu esim. ottamalla käyttöön uusia työnkulkuja tai korvaamalla vanhoja laitteita. Kyseessä on jatkuvasti kehittyvä suhde, joten voit luottaa saavuttavasti parhaat tulokset vähäisellä vaivalla ja mahdollisimman pienillä kustannuksilla.

Työskentely sinulle parhaalla tavalla

Kaikki Sharp Hallitut tulostuspalvelut ovat täysin muokattavissa ja niitä voidaan muuttaa milloin vain. Riippumatta työskentelytavoistasi tai tulostintesi määrästä, Sharpin Hallitut tulostuspalvelut tekevät päivittäisestä työstä helpompaa, halvempaa ja tuottavampaa kuin koskaan ennen.

*Lähde; Gartner 2013 "Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%"