Ota yhteyttä

Verkon turvallisuus

Tietosi ovat vaarassa. Niitä voidaan muuttaa, varastaa tai siepata siirrettäessä verkossa tai internetissä. Monitoimilaitteidesi turvaaminen estää laitteiden käytön edistyneessä kyberhyökkäyksessä ja suojaa laitteelle tallennettuja tietoja. Oli kyse sitten skannauksesta, tulostuksesta tai tietojen jakamisesta, Sharp auttaa suojaamaan arkaluonteisia tietojasi:

 salaamalla laitteella olevat tiedot

 salattujen Adobe PDF-tiedostojen avulla

 SSL-protokollia käyttämällä

 sähköpostisalauksen avulla

Sharp oli maailman ensimmäinen monitoimilaitevalmistaja, joka sai Common Criteria -sertifikaatin ja myös ensimmäinen, joka sai EAL 4 -arvosanan Tietoturvakitistä. Olemme nyt myös ensimmäinen valmistaja, joka noudattaa Hard Copy Device Protection -profiilia (HCDPP) vakiona. Verkko- ja tietoturva ovat jatkuvasti Sharpin monitoimilaitteiden ja tulostinten peruskomponentteja, ja niissä on valikoima tietoturvaominaisuuksia ja -työkaluja vakio- ja lisävarusteina. Ne on suunniteltu suojaamaan laitteella olevia tai siirrettäviä tietoja.

Niissä on myös älykäs verkkoliittymä ja palomuuri, joka voi rajoittaa pääsyä verkon tietyille tietokoneille, ja ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä valikoivasti minkä tahansa protokollan tai palveluportin joka laitteella.

Halusitpa sitten suojata monitoimilaitteitasi tai keskittää tulostinlaitteistosi tietoturvahallinnan, me voimme tarjota ainutlaatuiset työkalut, jotka auttavat IT-järjestelmänvalvojia hallitsemaan yhdenmukaista tulostuksen tietoturvakäytäntöä paremmin:

 liittää, valvoa ja hallita laitteitasi yhdeltä, intuitiiviselta keskuskonsolilta

 luoda ja käyttää hyväksi oman verkkosi ja tulostuksesi tietoturvakäytäntöjä saumattomasti

 noudattaa viimeisimpiä tietoturva-asetuksia, mukaan lukien GDPR