Ota yhteyttä

Tallentamisesta arkistointiin, hausta jakamiseen – paperilla tai pilvessä, toimistossa tai liikkeellä ollessa, meillä on asiakirjaratkaisut, joita tarvitset kilpaillaksesi digiajassa. Ota yhteyttä Sharpiin selvittääksesi, kuinka asiakirjanhallintapalvelumme voivat auttaa yritystäsi.

Optimoidut asiakirjapalvelut

Sharpin optimoidut asiakirjapalvelut on sarja turvallisia, muokattavia palveluja, jotka tuovat uutta tehokkuutta asiakirjatyönkulkusi jokaiseen vaiheeseen asiakirjan luomisesta lähtien aina siihen saakka, kun se on turvallisesti arkistoitu.

Voimme auttaa sinua parantamaan tuottavuutta ja vähentämään inhimillisiä virheitä esimerkiksi automatisoimalla manuaalisia työnkulkuja. Lisäksi voimme vähentää tulostuskustannuksia ja näyttää, kuinka voit jakaa tietoa helpommin asiakirjapalvelumme avulla löytämällä tiedot, joita tarvitset tehdäksesi varmoja, tosiasioihin perustuvia päätöksiä. Jos haluat maksimoida mobiilityövoimasi potentiaalin, voimme auttaa myös siinä.

Mitä ovat asiakirjapalvelut?

Asiakirjapalvelut, mukaan lukien Asiakirjahallintapalvelut, ulottuvat paljon pidemmälle kuin perinteiset tulostuksenhallintapalvelut, jotka ovat ehkä sinulle tuttuja.

Vaikka Sharpin Optimoidu asiakirjapalvelut kattavat kaikentyyppiset tulostuslaitteistot, todellinen hyöty tulee tavoista, joilla saat parhaan hyödyn tiedoista, jotka virtaavat organisaatioosi ja sen ympärillä. Kaikki alkaa Asiakirjanhallintapalveluiden arvioinnista.

Asiakirjapalvelujemme asiantuntijat käyttävät tarvittavan ajan selvittääkseen, kuinka käytät asiakirjoja, mitkä ovat tarpeesi ja prioriteettisi ja mitkä ovat ongelmakohdat. Tällä tiedolla suunnittelemme räätälöityjä Asiakirjahallintapalveluja, jotka eivät vain tehosta tulostamista, vaan auttavat löytämään ja jakamaan paperisiin ja digitaalisiin asiakirjoihin säilöttyä tietoa.

Tallentamisesta arkistointiin, hausta jakamiseen – paperilla tai pilvessä, toimistossa tai liikkeellä ollessa, meillä on asiakirjaratkaisut, joita tarvitset kilpaillaksesi digiajassa. Ota yhteyttä Sharpiin selvittääksesi, kuinka asiakirjanhallintapalvelumme voivat auttaa yritystäsi.

Tallentamisesta arkistointiin, hausta jakamiseen – paperilla tai pilvessä, toimistossa tai liikkeellä ollessa, meillä on asiakirjaratkaisut, joita tarvitset kilpaillaksesi digiajassa. Ota yhteyttä Sharpiin  selvittääksesi, kuinka asiakirjanhallintapalvelumme voivat auttaa yritystäsi.​