Ota yhteyttä

Optimoidut ohjelmistoratkaisut

Riippumatta siitä, ylläpidätkö pientä työryhmää, kiireistä osastoa tai tarkkuustyötä tekevää tulostushuonetta, Sharpin monitoimilaitteet (MFP:t) ovat aina mainio valinta tulostukseen, kopiointiin ja skannaukseen. Mutta tiesitkö, että ne voivat tehdä vieläkin enemmän, kun niitä käytetään yhdessä optimoitujen Ohjelmistoratkaisujemme kanssa?

Ohjelmistoratkaisut jokaisen asiakirjojen hallinnan vaiheen parantamiseen, joissa on mukana asiakirjojen valvonta, työnkulun hallinta, turvallinen asiakirjojen tallennus, asiakirjojen skannaus, ja muita toimenpiteitä, ovat kaikki, mitä tarvitset parantaaksesi tuottavuutta ja hallitaksesi kustannuksia.

 • Tuotosten hallinta

  Optimoidut tulostusratkaisumme antavat sinulle helpon tavan hallita tulostinkalustoasi ja vähentää sen kustannuksia. Tuotosten hallinta -ohjelmistolla näet tarkasti esimerkiksi kuinka paljon tulostimia käytetään, kuka niitä käyttää  ja milloin, joten voit hallita jokaisen verkkosi tulostimen käyttöoikeuksia. Saat myös tarvittavat tiedot varmistaaksesi, että oikeat tulostimet ovat oikeissa paikoissa parhaan mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

 • Asiakirjojen sieppaus

  Optimoitujen skannausratkaisujemme avulla asiakirjojen luku on nopeaa ja tehokasta. Skannaus, indeksointi, arkistointi, jakelu, nouto, kaikki nämä aikaintensiiviset tehtävät voidaan suorittaa joko automaattisesti, samalla kun teet skannausta, tai sekuntien kuluessa sen jälkeen, käyttäen monitoimilaitteen kosketusnäyttö-ohjauspaneelin kuvakkeita. Asiakirjojen luku ei ole koskaan ollut helpompaa.

 • Mobiilisovellukset

  Luotamme puhelimiin ja tabletteihin, kun haluamme pysyä yhteyksissä ja käyttää tietoa. Optimoidut Mobiiliratkaisumme mahdollistavat kaiken tyyppisten mobiililaitteiden täyden integroinnin verkkoosi. Sen lisäksi että ratkaisumme antavat käyttäjille helpon tavan tulostaa tietoa puhelimista, tableteista ja kannettavista tietokoneista, mobiilisovelluksemme auttavat skannaamaan ja jakamaan asiakirjoja turvallisesti, kun työntekijät ovat poissa toimistolta.

 • Asiakirjojen hallinta ja Asiakirjojen työnkulku

  Optimoidun työnkulun ratkaisumme auttavat kaikkia tiimin jäseniä parantamaan tehokkuuttaan virtaviivaistamalla toistuvia tehtäviä. Voit nyt skannata asiakirjoja ja lähettää ne suoraan sille henkilölle, sovellukselle tai toiminnolle, joka tarvitsee niitä.

  Pilvessä tai omilla palvelimillasi, Sharpin asiakirjojen hallinnan ohjelmistot tuovat liiketoimintakriittisen tiedon valtuutettujen työntekijöiden saataville milloin tahansa, missä tahansa lähes millä laitteella tahansa, mukaan lukien matkapuhelimet ja tabletit.

 • Laitehallinta

  Tulostimet, kopiokoneet ja monitoimilaitteet vaativat jatkuvaa seurantaa – vaikka kyse olisi vain värin ja paperin lisäämisestä. Olipa sinulla muutama tulostin tai satoja tulostimia, Sharpin Optimoidut hallintaratkaisut ja laitteiden hallinta ohjelmisto tekee elämästäsi helpompaa. Keskeytykset jäävät mahdollisimman vähäisiksi, alhaalla oloaika vähenee ja tuottavuus säilyy jokaisessa työryhmässä.

 • Ennen painoa- ja Työnhallintaohjelmistot tuotantotulostimille

  Tuotanto ympäristöihin tarjoamme optimoituja Ennen painoa- ja Työnhallintaratkaisuja. Intuitiivisella vedä ja pudota -käyttöliittymällä hallitset vaivattomasti jokaista työtä. Voit valita tulostuslaitteen, priorisoida töitä, tasata työkuormaa ja paljon muuta.

  Kätevällä työn esikatselutoiminnolla voit tarkistaa työn ennen kuin aloitat tulostusajon, voit jakaa suuria töitä laitteiden välillä kaksin- tai jopa kolminkertaistaaksesi tehollisen tulostusnopeuden, sekä käyttää sähköistä töiden merkintää nopeuttamaan ja yksinkertaistamaan työnkulkua.