Ota yhteyttä

Tulostuksen tietoturva

Sharp tarjoaa laajan tuotevalikoiman tulostuksen tietoturvan hallintaan, joka sopii mihin tahansa organisaatiotyyppiin ja -kokoon, joten voit työskennellä tehokkaasti halliten samalla tulostukseen liittyviä kustannuksia. Autamme sinua myös määrittämään käytännöt ja kontrolloimaan tulostuksen käyttöä – sekä turvallisuutta.

Luot tulostushallintakäytännön määrittämällä yksittäisten henkilöiden käyttöoikeudet, hallitset heidän pääsyään tulostimille ja määrittämällä mitä he voivat tehdä osasto- tai yksilötasolla. Kuka tahansa voi tulostaa tai kirjautua monitoimilaitteelle, mutta laite vastaa vain, jos käyttäjällä on asiaan kuuluva lupa ja käyttöoikeudet.

Vaihtoehtoisesti IT-järjestelmänvalvojat tai yritysomistajat voivat yksinkertaistaa kirjautumista PIN-koodin tai kortinlukijan avulla, asettaa saldorajat yksityisille tai ryhmille ja ottaa käyttöön asiakaslaskutusmallin veloittaakseen osastoja, projekteja tai asiakkaita uudelleen. Kaikki laitteiden käyttö kirjataan tilintarkastustarkoituksessa.