Ota yhteyttä

Sharp esittelee 8K-näytön ja AIoT Smart Home -ratkaisun Japanin CEATEC -messuilla vuonna 2016

Sharp esittelee ylpeänä ratkaisunsa "IoT by Sharp – A New Way of Living" (Sharpin IoT – uusi tapa elää) Japanin vuosittain järjestettävillä CPS:ää (kyberfyysiset järjestelmät) ja IoT:tä (asioiden internet) esittelevillä CEATEC-messuilla vuonna 2016. Lue seuraavasta, mitä tulevaisuudella on tarjottavanaan...

CEATEC Japan -messut ovat vuosittain järjestettävä CPS:ää (kyberfyysiset järjestelmät) ja IoT:tä (asioiden internet) esittelevä tapahtuma. Vuonna 2016 ne järjestettiin Chiban prefektuurissa sijaitsevan Chiba Cityn Makuhari Messe -kongressikeskuksessa.

Sharpin messuosaston teemana on "IoT by Sharp – A New Way of Living". Se keskittyy Sharpin AIoT-sovelluksiin, jotka ovat yhdistelmä tekoälyä (AI) ja elektronisten tuotteiden valikoimaa (IoT).

Messut ovat lisäksi erinomainen tilaisuus levittää tietoa Sharpin muista innovaatioista.

(AIoT Pana Wireless Adapter)

Integroimalla tekoäly elektronisiin laitteisiin voidaan seurata käyttäjän mieltymyksiä ja elämäntapaa. Laitteet voivat sopeutua ja ehdottaa uusia työskentelytapoja mahdollistaen siten henkilökohtaisemman käyttäjäkokemuksen.

(Cocoro + (Plus) AIoT-tuotteet)

Näyttötekniikan seuraava kehitysaskel ovat 8K-resoluutiolla varustetut näytöt, jotka ovat 16 kertaa Full HD:tä tarkempia ja jotka voivat tuottaa äärimmäisen tarkkoja yksityiskohtia. Sharpin messuosaston LV-85001-näyttö on yhdistetty tietokoneeseen, joka näyttää kävijöille 8K-resoluution videokuvaa, jossa pikselitiheys on hyvin suuri.

(Älykäs AIoT-koti, 3 x 3 näyttöä + 360°:n näyttö)

Sharp esittelee myös IGZO‑tekniikkaan perustuvat ainutlaatuiset FFD-näyttönsä (Free-Form Display). Näytöt on valmistettu keinotekoisista läpinäkyvistä puolijohteista, jotka koostuvat kiteytyneistä oksideista. Mullistavassa IGZO-tekniikassa käytetään indiumia, galliumia, sinkkiä ja happea ja se avaa ovia monille uusille mahdollisuuksille ihmisten elämässä.

(AIoT-ratkaisu yrityksiä varten)

Messuilla esitellään lisäksi RoBoHon, joka on maaliskuussa 2016 esitelty Sharpin mobiili robottipuhelin. Tätä robottitekniikan ja yhdistetyn maailmamme innovaatiota on kehitetty eteenpäin useilla uusilla yrityssovelluksilla, jotka on tarkoitettu erityisesti robottien kanssa palvelusektorilla työskentelevien käyttöön.

Vaikka Sharpin messutuotteet on tarkoitettu kuluttajaelektroniikan markkinoille, ne voidaan muokata helposti soveltumaan myös tulevaisuuden toimistoihin, esimerkiksi tekemään monitoimilaitteista ja videopohjaisista yhteistyöratkaisuista entistä intuitiivisempia.

Ota yhteyttä

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social