Ota yhteyttä

Smart Security Service

Tehdään yhdessä töitä turvallisuutesi eteen

Tietomurrot verkkoon liitettyjen laitteiden, kuten monitoimilaitteiden ja tulostinten kautta ovat todellisuutta. Ne vaihtelevat vaarantuneista, portit avoinna olevista tietoverkoista inhimillisiin erheisiin, jotka voivat olla niinkin yksinkertaisia, kuin tiedon skannaaminen väärään osoitteeseen. Huolimatta siitä kuinka erhe tapahtuu, tärkeä viesti on, että tällaiset murrot voivat aiheuttaa vakavaa haittaa yrityksellenne.

Me välitämme monitoimilaitteidemme turvallisuudesta mutta myös ymmärrämme, että tulostaminen siten, että asioihin päästään helposti käsiksi, on erittäin tärkeää. Sharpin palveluiden joukosta löytyy innovatiivinen ”security-as-a-service” – palvelu, joka auttaa yrityksiä ymmärtämään liiketoiminnalle aiheutuvia uhkia ja pystyy suojaamaan liiketoimintaa ratkaisuilla, jotka on räätälöity toimistojen eri tarpeiden mukaisesti. 

Tutkimuksemme

Sharpin tulostinten tietoturvaa koskeva, 2019 tehty tutkimus paljasti, että 90% vastanneista oli tietämättömiä siitä, että tulostimet ovat mahdollinen it-turvallisuusriski, 48% Eurooppalaisista toimistotyöntekijöistä oli tietämättömiä, että tulostimet voidaan hakkeroida, ja 55% ei tiennyt, että hakkerit voivat siepata monitoimilaitteilla skannattuja dokumentteja.

Toisin kuin monilla muilla osa-alueilla joihin liittyy turvallisuusriskejä, käyttäytymismallit, jotka liittyvät tulostimiin, ovat pysyneet pitkälti ennallaan – jättäen aukon turvallisuuteen joka koskee yritystietoverkkoja, laitteita ja dataa.

Palvelumme

Innovatiivinen palvelumme ”security-as-a-service”, auttaa sinua ymmärtämään yrityksellesi mahdollisesti koituvia uhkatekijöitä ja tarjoaa suojaa, joka on räätälöity yksilökohtaisesti yrityksesi tarpeisiin.

Ohjeistamme yritystäsi niin tämän hetkisiin, kuin tuleviinkin monitoimilaitteita koskeviin tietoturvauhkiin liittyen siten, että voit itse määritellä tietoturvatason, joka on oikea juuri sinun yrityksellesi. Ammattilaisemme esiasentavat ja toimittavat uudet monitoimilaitteesi juuri niiden määritelmien pohjalta, jotka ovat tärkeitä yritystoiminnallesi, tarjoten turvallisen työskentely-ympäristön ilman, että työn joustavuus kärsii. Asennus ja integraatio on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, taaten, että laitteistosi on niin turvallinen kuin se voi olla - siitä hetkestä lähtien, kun painat ”tulosta”.