Ota yhteyttä

Kehittynyt näyttöteknologia

Sharpin suunnittelijat luovat ja kehittävät jatkuvasti uusia näyttöteknologioita. Julkaisimme jo vuonna 2007 Advanced Super View (ASV) -näyttöteknologian, jonka kontrastisuhde oli maailman korkein, katselukulma laajin ja vasteajat nopeimmat.

Se oli vain yksi useista virstanpylväistä päättymättömässä tavoitteessamme kehittää aina vain hienostuneempaa uutta teknologiaa Seuraavassa on hieman lisää:

Uusi teknologia litteille näytöille

Vuonna 2012 Sharp alkoi ensimmäisenä yrityksenä valmistaa LCD-näyttöjä, jotka sisälsivät indium-gallium-sinkkioksidia (IGZO). Tämä näyttöteknologian läpimurto tuottaa Ultra HD -tarkkuuden ja kirkkauden sekä poikkeuksellisen hyvän energiatehokkuuden. Nykyään tätä "uutta teknologiaa" käytetään yleisesti nestekidenäytöissä.

Uusin UV2A-teknologia

Eräs näyttöteknologian innovaatioistamme on UV2A. Tämä teknologia, joka sopii hyvin suuriin näyttöihin, yhdistää useita merkkimateriaaleja poikkeuksellisen korkean kontrastin ja tehokkaan taustavalon käytön mahdollistamiseksi. Tuloksena ovat kirkkaat, eloisat värit ja erinomainen kuvan resoluutio sekä epätavallisen matala energiankulutus – kaikki mitä tarvitset Sharpin uusimmalta näyttöteknologialta.

Näytämme tietä interaktiivisten näyttöjen uudella teknologialla

Aiemmin on ollut vaikeaa valmistaa suuria kosketusnäyttöjä, koska parhaiten käytettävissä oleva infrapunateknologia lisäsi näytön kokoa ja oli herkkä ympäristöolosuhteille. Sharp otti erilaisen lähestymistavan tehden läpimurron Projected Capacitive Touch -teknologialla ja edistyneellä nopeampien näytteenottotekniikoiden ohjaimella tyylikkäässä, ympäristöä kestävässä 80” interaktiivisessa, BIG PAD -näytössä.

Tämä uusin kosketusnäyttöteknologia vähentää "kohinan" määrää murto-osaan tavanomaisesta. Sen ansiosta kosketustarkkuus parantuu merkittävästi ja kirjoituskokemus on luonnollinen ja sujuva. Lisäksi aikaviiveet ja virheelliset syötteet poistuvat lähes kokonaan.