Ota yhteyttä

Tietoja Sharpista

Sharp on kehittänyt tuotteitaan jatkuvasti. Perustamisvuonna 1912 sen alkuperäinen tuote oli Ever-Sharp-kynä, josta yhtiön nimi johdettiin. Sen jälkeen tuotanto on laajentunut ensimmäisiin Japanissa valmistettuihin radioihin ja televisioihin, maailman ensimmäisiin sähköisiin nestekidenäyttöä käyttäviin laskimiin, aurinkokennojen massatuotantoon sekä AQUOS LCD TV:n kehitykseen ja julkaisuun.

Yrityksemme tarjoaa nyt erilaisia yritysten väliseen liiketoimintaan liittyviä markkinoiden parhaita tuotteita, mukaan lukien palkitut asiakirjanhallintaratkaisut, jotka tarjoavat täydellisen valikoiman monitoimitulostimia sekä ratkaisuja. Tarjontaan kuuluvat lisäksi huippuluokan visuaaliset ratkaisut, joissa yhdistyvät digitaaliset opasteet ja interaktiiviset taulut sekä ECR/EPoS-järjestelmät useille eri vertikaalisille markkinoille ja sovelluksille.

Sharp noudattaa vilpittömyyden ja luovuuden lupaustaan. Sen pyrkimyksenä on olla tuotteiden ja palveluiden innovoijana ainutlaatuinen yritys, joka luo 2000-luvun elämäntapoja sekä vie asiakkaat ja kumppanit yksittäisiä tuotteita ja niiden ominaisuuksia pidemmälle. Inspiroimme uusia tekniikkaa koskevia ideoita. Tämän vuoksi olemme omistautuneet kannustamaan tiimiä, joka on tavoitteidemme ja huippuosaamisemme mukainen.

Sharp on omistautunut parantamaan elämänlaatua edistyneen teknologian avulla. Se on sitoutunut kehitykseen, laatuun ja suunnitteluun. Olet tervetullut lukemaan lisää Sharpista ja jatkuvasta sitoumuksestamme vahvaan yritysetiikkaan sekä useista palkinnoista, joita innovatiiviset tuotteemme ovat saaneet.

Yritysprofiili

Ainutlaatuisista elektroniikkatuotteista ja -ratkaisuista maailmanlaajuisesti  tunnetun Sharp Electronicsin haasteena on luoda tasapaino työajan ja vapaa-ajan välillä sellaisten tuotteiden avulla, jotka hyödyntävät elämää työpaikalla, kotona ja kaikkialla muualla. Sharpin yritystuotteet tehostavat tuottavuutta sekä vähentävät kustannuksia. Sharpin kulutuselektroniikka parantaa viihtyvyyttä, lisää mukavuutta ja tarjoaa uusia näkökulmia.

Sharpin tuotteet on suunniteltu auttamaan yksilöitä, perheitä ja yritystiimejä luomaan yhteyksiä vaivattomasti, kommunikoimaan selkeästi ja vapauttamaan luovuus ennennäkemättömällä tavalla. Sharp on omistautunut parantamaan elämänlaatua edistyneen teknologian avulla. Se on sitoutunut kehitykseen, laatuun ja suunnitteluun.

Keskeisiä periaatteitamme ovat rehellisyys, luovuus ja selkeä tavoite elämänlaadun parantamisesta huippuluokan teknologian avulla. Tulokset ovat ainutlaatuisia ja innovaativisia, tunnuslauseemme mukaisia tuotteita: "Valmistamme tuotteita, joita muut haluavat matkia" – tämän lisäksi luomme uusia elämäntyylejä 2000-luvulle.

 

Euroopan infrastruktuuri:

Liiketoimintayksiköt:
3 liiketoimintayksikköä suurissa kaupungeissa:
Lontoo: Sharp Information Systems Europe ja Euroopan pääkonttori
Hampuri: Sharp Energy Solutions Europe

Myyntikonttorit:
17 myyntikeskusta Euroopassa

Valmistus ja tuotekehitys:
4 laitosta Euroopassa

Yritysfilosofia

Yritysfilosofia
Tavoitteenamme ei ole ainoastaan liiketoiminnan määrän kasvattaminen. Olemme sen sijaan omistautuneet käyttämään ainutlaatuista, innovatiivista teknologiaa voidaksemme osallistua kulttuurin, etujen ja hyvinvoinnin kehittämiseen kaikkialla maailmassa.
Yrityksemme tarkoituksena on kasvaa yhdessä työntekijöidemme kanssa. Pyrimme kannustamaan ja auttamaan heitä, jotta he voivat saavuttaa täydet voimavaransa ja parantaa elintasoaan.
Tulevaisuuden menestys on koko Sharp-perheen - asiakkaat, jälleenmyyjät ja osakkeenomistajat - varassa.

Lupaus

Sharp Corporation on sitoutunut kahteen keskeiseen ideaan:

"Vilpittömyys ja luovuus"

Kun sitoudumme näihin, saamme aitoa tyydytystä työstämme ja osallistumme samalla mielekkäällä tavalla yhteisön kehittämiseen.

Vilpittömyys on ihmiskunnan hyvyys
... ole aina vilpitön.

Luovuus edistää kehitystä
... pysy jatkuvasti tietoisena innovaation ja kehityksen tarpeesta.

Harmonia luo vahvuutta
... luottakaa toisiinne ja tehkää yhteistyötä.

Kohteliaisuus on hyve
... ole aina kohtelias ja kunnioittava.

Rohkeus on palkitsevan elämän perusta
... hyväksy jokainen haaste positiivisesti.

Manifestimme

Omintakeisuus on kuljettanut Sharpia eteenpäin ensimetreistä lähtien. Perustajastamme, Tokuji Hayakawasta ja hänen rehellisyydestään ja luovuudestaan kumpuava voima inspiroi meitä vielä tänäänkin.

Kaiken tekemämme tarkoitus on herättää henkiin uusia ratkaisuja, jotka luovat uusia tapoja elää, ajatella ja olla.

Tehtävämme on kehittää tekniikkaa, joka parantaa elämänlaatua ja tukee jokaisen yksilön toimintatapaa.

Luomme inspiroivia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka antavat sinun olla oma itsesi.

Sharp: yhtä omintakeinen kuin sinäkin

Sharp on olemassa juuri sinua varten.

Kaikessa mitä luomme, huomioimme sinut ja tarpeesi. Olipa tarve kotonasi tai työpaikalla, tuotamme etsimiäsi ratkaisuja.

Mietimme aina ensimmäisenä, kuinka tuotteemme ja ratkaisumme ovat hyödyksi ihmisten erilaisille elintilanteille ja työtavoille. Teknologia ei ole liikkeelle paneva voimamme, vaan kuinka se auttaa tekemään sinun ja kaikkien muidenkin elämästä parempaa.

Niin kauan kuin ihmisillä on toiveita, visioita ja ideoita, Sharp on mukana luomassa tuotteita ja palveluita, jotka tekevät niistä totta.

Sharp on ainutlaatuinen.
Sinä olet ainutlaatuinen.
”Be Original.”

Urat

Tarjoamme laajan valikoiman rooleja, joissa voit menestyä, kuten osana tukitiimiämme, asiantuntijana tai johtotehtävissä. Jos sinulla on kunnianhimoa ja haluat osaksi kirkasta tulevaisuuttamme, haluamme kuulla sinusta lisää.

Sharp on sitoutunut edistämään oikeudenmukaisuutta ja poistamaan syrjinnän rekrytoinnista ja valintakäytännöistä. Varmistamme, että ketään työnhakijaa tai työntekijää ei kohdella suoraan tai epäsuorasti eriarvoisesti iän, rodun, vamman, sukupuolen, siviilisäädyn, uskonnon tai uskomusten tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Lehdistökeskus

Sharpin Lehdistökeskus toimittaa uusimmat tuote- ja liiketoimintauutiset Sharp Euroopalta. Napsauta Lehdistötiedotteet siirtyäksesi suoraan uusimpiin tiedotteisiin.

It is also the home of Sharp Europe’s blog, Insights. Insights provides an in-depth look into the world of Sharp. From editorials on our unique technologies and products benefitting the society in which we work and live; to a look at the executives working at Sharp Europe and what motivates them, you can find the latest information on what's happening at Sharp.

Jos olet toimittaja, jolla on kysyttävää Sharpilta, ole hyvä ja lähetä sähköpostia Sharpin Euroopan PR-johtajalle.

Yhteystiedot

Sharp Business Systems Finland Oy
Takkatie 1
00370 Helsinki

Puhelin: 020 7302 700

mail: info.fi@sharp.eu

Sharp Worldwide