Ota yhteyttä

Tietoturvallisuus

Tulostimilla ja monitoimilaitteilla on tärkeä osa organisaatiosi asiakirjojen työnkulussa ja liiketoimintaprosesseissa. Mutta jos niitä ei hallita oikein, ne voivat olla verkostosi tai tietoturvakäytäntöjesi mahdollinen heikko kohta. Muuttuvien sääntelyvaatimusten, kuten yleisen tietoturva-asetuksen myötä yritykset tarvitsevat mahdollisimman paljon apua ja tukea.

Yhä edistyneemmät ja integroidummat monitoimilaitteet muodostavat entistä suuremman riskin luottamuksellisille tiedoille niitä kopioitaessa, tulostettaessa, skannattaessa tai faksattaessa, ja kaikilla yrityksillä on vastuu asiakkaitaan ja työntekijöitään koskevien tietojen suojaamisessa. Euroopan unionin uusi yleinen tietoturva-asetus (GDPR) astui täysin voimaan 25. toukokuuta 2018 koko EU-alueella.

Sharp tarjoaa valikoiman integroituja tietoturvaominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan tietojasi ja asiakirjojasi monilta uhkilta. Annamme sinulle työkalut tulostuksesi tietoturvakäytäntöjen hallintaan ja käsittelyyn ja autamme sinua suojaamaan luottamukselliset tietosi tulostuksessa, kopioinnissa, skannauksessa, faksauksessa, tallennuksessa ja jakamisessa verkossa