Ota yhteyttä

Toimistoratkaisut

Älykäs. Helppo. Turvallinen.

Muuta työskentelytapaasi seuraavan sukupolven monitoimitulostintemme avulla

Sharpin teknologia mullistaa viestintätapamme paljolti samoin kuin henkilökohtaiset älylaitteet. Sharpin uusin A3- ja A4-väri- ja mustavalkotoimistotulostin- ja monitoimitulostinvalikoima tarjoaa saman intuitiivisen helppokäyttöisyyden, älykkään ja helpon liitettävyyden ja vaivattoman liikkuvuuden. Ne toimivat saumattomana, turvallisena ja skaalautuvana tietokeskuksena, joka voi kasvaa yrityksesi mukana.

Sen lisäksi, että ne sisältävät paremmat ominaisuudet ja älykkään toiminnallisuuden auttaakseen sinua työskentelemään joustavammin ja tuottavammin, ne tarjoavat myös helpon tavan luoda, käyttää ja jakaa kaikkea tarvitsemaasi tietoa. Ne on palkittu alan maineikkaimmilla palkinnoilla, mukaan lukien Buyers Lab Pacesetter Award for Ease of Use ja Copier MFP Line of the Year Award 2019 sekä neljätoista Winter 2020 Pick Award -palkintoa, mikä on eniten yksittäiselle Copier MFP -luokan kauppiaalle.

Turvallinen: täydellinen suojaus vakiona

Turvaa arvokkaat tietosi sotilastason turvallisuudella. Sharpin toimistotulostimet salaavat kaikki tiedot ja verkkoviestinnän automaattisesti estääkseen luvattoman käytön tai pahaa tarkoittavat varkaudet. Sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi, että niitä käytettäisiin porttina verkkosi hakkerointiin, koska ne voivat välittömästi estää luvattomien sovellusten ja laitteiden käyttöoikeudet. Niiden älykäs, itsepalautuva teknologia takaa, että järjestelmät voidaan palauttaa turvallisesti, jos ongelmia ilmenee.

Helppo: kaikki mitä tarvitset tehdäksesi enemmän

Miksi tekisit asiat vaikeasti? Sharpin toimistotulostimet on tarkoitettu helpottamaan elämää huomattavasti. Voit luoda korkealaatuisia asiakirjoja nopeasti, ilman tarpeetonta odottamista. Monitoimitulostin herää, kun se havaitsee sinun lähestyvän ja voit lisätä väriainetta ja paperia keskeyttämättä kopiointi- tai tulostustöitäsi. Monimutkaisia asetuksia tai säätöjä ei ole, koska kaikki on helposti käytettävissä suuren, mukautettavan kosketusnäytön kautta. Voit jopa tarkistaa monitoimitulostimen tilan vilkaisemalla tilapalkkia. Voit siis luoda, käyttää ja jakaa kaikkia tarvitsemiasi tietoja mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Älykäs: työskentele omalla tavallasi

Sharpin toimistotulostimien älykäs liitettävyys merkitsee, että voit työskennellä joustavasti missä ja milloin tahansa ja saada parhaan hyödyn jokaisesta päivästä. Yhdistä langattomasti millä tahansa laitteella, lähetä töitä tulostukseen ja vapauta ne sopivimmassa tulostimessa tai monitoimitulostimessa kun olet valmis, tai tulosta Microsoft Office -asiakirjoja suoraan USB-tikulta. Voit myös käyttää kaikkia suosikkipilvitallennuspalveluja välittömästi kertakirjautumisella (SSO). Sovellusportaali tarjoaa älykkäitä ohjelmistopäivityksiä ja cloud connector -sovelluksia, jotka takaavat, että monitoimitulostimesi ovat aina ajan tasalla.

Toimistotulostimet

Sharpin A3- ja A4-väri- ja mustavalkotoimitulostinvalikoima on tarkoitettu täyttämään lähes minkä tahansa yrityksen ja budjetin tarpeet. Tarjoamme kompakteja ja edullisia perustason yritystulostimia, joiden älykkäät tuottavuusominaisuudet ovat ihanteellisia pienille ja keskisuurille yrityksille. Vaativammissa yritysympäristöissä tehokkaat verkkomonitoimitulostimemme ja älykkäät ohjelmistoratkaisumme muuttavat tapaa, jolla käytät tietoja tarjoamalla kaikille tiimin jäsenille heidän tarvitsemiensa tulostus-, kopiointi- ja skannaustoimintojen helpon käytön missä tahansa.