Ota yhteyttä

Tuotantotulostus

Suuren koon toimisto- ja tuotantotulostimia

Jos haussa on suuri toimistotulostin tai nopea ja pystyvä tuotantotulostin, tutustu ehdottomasti Sharpin tarjontaan. Väri- tai mustavalkoinen, lähtötason laite tai sarjan huippumalli, EFI Fiery -ohjaimella tai omalla ratkaisullamme, aina löytyy Sharpin digitaalinen tuotantotulostin jokaiseen tulostushuoneeseen ja yrityksen reprografiaosastolle (CRD).

Optimoitujen ohjelmistoratkaisujemme valikoiman tukemana kaikki mallistomme tuotantotulostimet ja suuren formaatin tulostimet  saavat laajennettuja mahdollisuuksia. Ne eivät ole ainoastaan riittävän lujatekoisia, jotta jatkuva, suuren volyymin tuotantotulostus onnistuu, vaan myös erittäin helppoja käyttää ja yllättävän energiatehokkaita.

Oikean mallin valinta

Ennen kuin aloitat tuotantotulostimen vertailun, sinun on harkittava mitä tehtäviä todennäköisesti tulee suoritettavaksi, ja mitkä tuotantotulostuksen taidot jo ovat olemassa yrityksessäsi.

Jos sinulla on jo yksi tai useampi suuren toimiston tulostimista- tai monitoimilaite (MFP) - ja suunnittelet ottavasi mukaan Sharp-tuotantolaitteen tai jonkun suuren formaatin tulostimista - tuottamaan tulosteita vaihtelevasta datasta, tai saadaksesi käyttöösi alan johtavat työnkulut poikkeuksellisen luonnollisella värintoistolla, harkitse mallia, jossa on Fiery Digital Front End (DFE) -tuki.

Joissakin malleissamme on integroitu Fiery-yhdyskäytävä, joka pystyy vaihtamaan Fieryn ja Sharpin oman ohjaimen välillä, jolloin saat parhaat puolet molemmista maailmoista.

Sharpille ainutlaatuista on, että Fiery-yhdyskäytävä antaa kokeneille käyttäjille yhden kosketuksen pääsyn EFI:n markkinajohtajaan, Command WorkStationiin, ilman erillisen työaseman asennusta. Mikä tahansa koneen tai median säätö, jonka haluat tehdä, voidaan toteuttaa suoraan ohjauspaneelista. Ei sotkua eikä sähläystä, vaan välittömän ja vaivattoman tavan määrittää kaikki käytössäsi olevat digitaaliset tuotantotulostimet.

Eleganttia yksinkertaisuutta

Jos investointisi kohde on ensimmäinen digitaalinen tuotantotulostin ja sinulla ei vielä ole taitoja ja kokemusta hienostuneen DEF:n täydelliseen hallitsemiseen, niin hyvä hankinnan kohde saattaa olla Sharpin tuotantotulostuslaite, joka on varustettu omalla, täysin integroidulla ohjaimellaan.

Sen mukana saat suuren värikosketusnäytön, jolla ohjaat jokaista toimintoa yksinkertaisesti sormen pyyhkäisyllä. Koska useimmat työt voidaan automatisoida alusta loppuun, tarvitaan hyvin vähän käyttäjän puuttumista ja jäljelle jää hyvin vähän virhemahdollisuuksia.

Jokainen Sharpin -tuotantotulostuslaite tuottaa korkealaatuista tulosta laajalle mediavalikoimalle. Itse asiassa niissä on kaikkea, mitä ensiluokkainen digitaalinen tuotantotulostin voi sisältää, paitsi monimutkaisuutta!