Ota yhteyttä

UCCT - Täydellisten videoseinien täydellinen valinta

Vakiovideoseinissä on usein erilaisia valkopisteitä näyttöjen välissä. Pimeät pisteet tai erät voivat myös vaikuttaa esitetyn sisällön laatuun ja yhtenäisyyteen. Tämän samentumisilmiön nimi on "Mura", joka tarkoittaa "epätasaisuutta" japaniksi. Sitä ei yleensä voi korjata.

Sharpilla on kuitenkin täydellinen ratkaisu...

Sharpin Uniform Calibration Technology (UCCT) poistaa kaikki Mura-tahrat ja näkyvät epätasaisuudet lisäämällä RGB-kaikua jokaiseen Muran vaikutuksen alaiseen pikseliin. Tuloksena on täydellisen yhtenäinen valkopiste ja koko näytön kattava värien yhtenäisyys.

Kuinka se toimii

Vaihe 1 – Videoseinä + UCCT

UCCT on “3D pikseli pikseliltä” -tehtaan suorittama laitteiston kalibrointiprosessi, joka käyttää parasta mahdollista "xyz"-kameraa Mura-korjaukseen ja värikalibrointiin Look Up Table (LUT) -yhdistelmien avulla.

Käyttöönotettuna ensimmäinen parannus on näkyvä, mutta jokaisella näytöllä on oma UCCT-profiili, ja valkopisteet voivat silti olla näytöittäin erilaisia videoseinällä. Sen vuoksi seuraava vaihe tuo parhaat tulokset.

Vaihe 2 – Videoseinä + UCCT + Kalibrointi

Sharpin ohjelmistojen Display Installation Tool with Calibration (DITwC) -sovellus päivittää (laitteistokalibrointi) näyttöjen LUT:t samanlaisiksi koko seinällä.

Ulkoisella anturilla suoritettu kalibrointi tehdään jokaiselle näytölle, ja valkopisteet täsmäytetään DITwC:llä täydellisen videoseinän luomiseksi.

Mura-korjaus pysyy tavallisesti vakaana näytön elinajan, mutta DITwC-kalibrointia tarvitaan joskus virkistämään niitä ikääntymisen vaikuttaessa valkopisteiden katoamiseen.

Ainutlaatuinen lähestymistapa

Sharpin UCCT on todellakin alan johtava prosessi, koska kukaan muu toimittaja ei tarjoa:

  • L*ab-pohjaista Mura-korjausta: Luo lineaarisen esityksen kaikista havaittavista väreistä, mikä on lähellä ihmissilmän tavasta havaita värejä
  • 3D-värienhallinta: Käyttää yhdistelmää erillisestä värinhallinnan Look Up Tables (LUT) -teknologiasta
  • Valkopistevärikalibrointi: Täsmäyttää täydellisesti esimääritellyn värilämpötilan näytön reunalta keskelle ja kaikkien näyttöjen läpi L*abN. avulla

Näytöt ovat näin ollen täysin yhtenäisiä ja täsmäytettyjä koko videoseinän laajuudelta luoden täydellisen tavan luoda vaikuttavia ja korkealaatuisia kuvia.