Ota yhteyttä

Vertikaalisen markkinan tarpeiden huomiointi

Sharpia ovat tehneet tunnetuiksi pienen toimiston tulostimet ja energiatehokkaat yritystulostimet, mutta tiesitkö, että  ratkaisumme ulottuvat kauas businesstulostimien maailman ulkopuolelle tiettyjen vertikaalisten markkinoiden tarpeiden tyydyttämiseksi?

Valtionhallinnon laitokset, laki- ja rahoitusyhtiöt, koulutuslaitokset, hotelli- ja ravintola-ala, terveydenhuollon sektori – mikä toimialasi onkaan, huomaat, että Sharpilla on ratkaisu, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Itse asiassa mallistossamme ovat mukana suorituskykyiset, mustavalkoiset ja väriä tulostavat monitoimilaitteet (MFP:t), nopeat ja monipuoliset suuren formaatin tulostimet sekä joukko Ohjelmistoratkaisuja ja Hallinnoituja palveluja, jotka edistävät tehokkuutta ja tuottavuutta jokaisella työpaikalla. Tässä vain muutamia esimerkkejä:

 • Paikallis- ja keskushallinto

  Sharpin luotettava tulostustekniikka on tehnyt mahdolliseksi tuottaa laadukkaita tulostusmateriaaleja täysin suojatusti. Mallistomme suuren formaatin tulostimet ja monitoimilaitteet tekevät helpoksi luoda monia erilaisia asiakirjoja ja täysin viimeisteltyjä kirjasia määrinä, joiden valmistuksessa olisivat muussa tapauksessa tarpeen kolmansien osapuolien kaupalliset tulostimet.

 • Koulutus

  Koulut, korkeakoulut ja muut koulutusalan laitokset, jotka etsivät edullisia tulostusratkaisuja hyvillä ympäristöominaisuuksilla, hyvällä tietosuojalla ja helpolla asiakirjojen hallinnalla, löytävät nämä Sharpilta. Useat mallistomme yritystulostimet, suuren formaatin tulostimet ja jopa erittäin edulliset pienen toimiston tulostimet ovat suosittuja koulutuksen alalla toimivien keskuudessa.

 • Laki ja rahoitus

  Lakiyritykset ja rahoituslaitokset arvostavat sitä helppoutta, millä mallistomme yritystulostimet ja monitoimilaitteet toimivat luottamuksellisten asiakirjojen luomisessa ja hallinnassa, sisältäen vahvistettavissa olevan audit trailin. Lisäksi kun tulee aika vaihtaa kone, voit täysin pyyhkiä kaiken tiedon kovalevyltä.

 • Terveydenhuolto

  Kustannukset ja turvallisuus ovat terveydenhuollon alalla ehkä vielä tärkeämpiä, kuin muualla vertikaalisilla markkinoilla. Tästä syystä olemme suunnitelleet laajan malliston yritystulostimet ja monitoimilaitteet – sekä suuren formaatin tulostimet -segmentteihin – kilpailukykyisellä tulostetun sivun hinnalla ja eräillä alan vahvimmilla suojauksilla.

 • Hotelli- ja ravintola-ala

  Ymmärrämme hotelli- ja ravintola-alan nopeatempoisen, tiukkojen aikataulujen maailmaa, ja niitä paineita, joita se asettaa hotelleille, joissa yrityskuva on kaikki kaikessa, ja asiat voidaan tehdä oikein vain yhdellä tavalla.

  Nyt voit tehdä vieraisiisi vaikutuksen Sharpin monitoimilaitteella, jolla paperiasiakirjojen skannaus ja lähetys sähköpostilla onnistuvat helposti, faksien lähetys ja vastaanotto on vaivatonta, kylttien, ilmoitusten ja jopa tyylikkäiden, korkealaatuisten ruokalistojen tyylikäs tulostus. Lisäksi meillä on suuret toimistotulostimet laitesarjassamme joukko helppokäyttöisiä ominaisuuksia, joilla voit tuottaa katseita vangitsevia, korkealaatuisia kylttejä muutamassa hetkessä.

 • Yhtiöt

  Yritykset ja työryhmät luottavat Sharpin monitoimitulostimiin korkealaatuisten ja ammattitaitoa esiin tuovien raporttien luomisessa, tiedotteiden julkaisussa ja esitysten luomisessa. Monitoimitulostimet ovat luonnollinen linkki tiedon ja sen käyttötavan kanssa. Tämän vuoksi Sharp tarjoaa kattavaa turvallisuusohjelmistoa, joka on suunniteltu tuottamaan asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut luottamuksellisten tietojen turvaamiseen. Sharp yhdistää monien yritysten tarpeiden mukaisesti ensisalauksen useisiin tiedon ylikirjoituksiin, mikä tuottaa paremman turvallisuuden kuin monien muiden valmistajien nykyisin käyttämät prosessit.