Ota yhteyttä

Vertikaaliset markkinat

Oikean LCD-näytön valitseminen on tärkeää. Joka kerta kun joku katsoo näyttöä - asiakkaat, kollegat tai konferenssin osanottajat - infonäytön laatu ja selkeys tekevät voimakkaan ja kestävän vaikutelman.

Mainoskäyttöön tarkoitettujen näyttöjen ja infonäyttöjen valikoimamme sisältää vaihtoehtoja useisiin erilaisiin erikoiskäyttötarkoituksiin.  BIG PAD -mallistomme interaktiiviset näytöt helpottavat viestimään monimutkaisia asioita ja rohkaisevat ryhmätyöhön esimerkiksi suurissa kokoushuoneissa ja luokkahuoneissa.

Vähittäismyymälässä Sharpin  4K-näytöt vievät viestisi pitkälle vaikuttavalla, huomiota herättävällä selkeydellä, joka saa ihmiset pysähtymään.

Yrityksen opasteratkaisut sopivat erittäin hyvin mainontaan sekä tiedottavien ja viihdyttävien jatkuvasti pyörivien videoiden esittämiseen.

Etsitpä mitä tahansa edullisista lähikäyttöön tarkoitetuista LCD-näytöistä vaikuttaviin 4K näyttö -seiniin, Sharpin infonäyttö tekee ensivaikutelmastasi todella häikäisevän.

 • Opetus

  Luo ja tue tehokkaampia oppimisympäristöjä koko koulutussektorilla. Peruskouluissa, lukioissa, ammatillisissa oppilaitoksissa, korkeakoulutuksessa, ylipistoissa ja yritys- ja aikuiskoulutuksessa opiskelijoita voidaan sitouttaa ja stimuloida innovatiivisilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla näytöillä. Edistynyt teräväpiirto- ja kosketusäyttöteknologia on mahdollista yhdistää langattomasti muihin laitteisiin, ja lisäksi Sharp on varmistanut asiantuntemuksensa ja ymmärryksensä avulla, että nämä lisäedut ovat intuivitiivisia ja helppokäyttöisiä. Näin opettajat voivat keskittyä opettamiseen eikä teknologiaan.

  Herätä oppiminen eloon kaikissa ikäryhmissä erittäin stimuloivilla ja sitouttavilla visuaalisilla keinoilla. Opettajat ja opiskelijat voivat tehdä yhteistyötä ja nauttia tehokkaammasta oppimiskokemuksesta interaktiivisen Sharp BIG PAD -näytön avulla.

  Jatkokoulutus

  Luo ja tarjoa mukaansa tempaavia interaktiivisia esityksiä ja mahdollista kokonaisvaltaisempi oppimiskokemus käyttämällä huomautuksia, jotka helpottavat materiaalin ymmärtämistä ja rohkaisevat yhteistyöhön opiskelijoiden ja opettajien välillä.  Käytä Sharpin ammattikäyttöön tarkoitettuja näyttöjä eteisaulassa, vastaanotossa ja muilla yhteisillä alueilla varmistaaksesi, että kaikki opiskelijat ovat tietoisia ratkaisevista muutoksista ja tiedotteista.

  Koulutuskeskukset

  oivota osallistujat tervetulleeksi yritysten koulutuksiin ja aikuiskoulutuksiin ja anna merkityksellisiä tietoja tehokkailla ja erittäin näkyvillä digitaalisilla kylteillä vastaanottoalueilla. Optimoi sitoutuminen ja vuorovaikutus luennoilla ja opetustilanteissa Sharpin interaktiivisilla BIG PAD -näytöillä, kosketusnäytöillä ja innovatiivisilla Sharpin ohjelmistoilla, joiden avulla esitys, yhteistyö ja jakaminen on tehokkaampaa.

  Case-esimerkki Caister School

  • Detailed Case Study
   ( 2,32 MB )
  • Download

  • Lataa
 • Toimiston kokoustilat

  Tarve tehdä myönteinen ja kestävä vaikutus yritysmaailmassa ei ole koskaan ollut suurempi. Sharpin luokkansa johtavan innovaation ja asiantuntemuksen ansiosta organisaatiot voivat hyödyntää esitystekniikan ja näyttöjen uusia standardeja. Tavat, joilla Sharp Visual Solutions -tuotteet vaikuttavat yrityksen työympäristöön, ovat rajattomat: niiden avulla voit luoda mieleenpainuvan ja vaikuttavan aulatilan, hyödyntää interaktiivisia kokoushuoneen ominaisuuksia ja videokokouksia, näyttää ja näyttää vaikkapa monimutkaisia ja yksityiskohtaisia rahoitustietoja teräväpiirtonäytöillä.

  Kokoushuoneet ja hallituksen huoneet

  Tehosta sitoutumista ja vuorovaikutusta esityksillä ja videokokouksilla hyödyntämällä Sharpin interaktiivista, suurta BIG PAD -näyttöä.  BIG PAD yhdistää näytön tehokkuuden näytöllä näkyviin huomautuksiin ja tarjoaa kokonaisratkaisun esityskäyttöön. Tarjoa yleisölle mahdollisuus jakaa tietoja ja tehdä yhteistyötä Sharpin Touch Display Link –ohjelmiston, BIG PAD -näytön ja mobiililaitteiden avulla. Voit myös asentaa 20” kosketusnäytön BIG PAD -näyttöön ja mahdollistaa joustavamman esitystyylin.

  Toimisto

  Vahvista organisaatiosi uskottavuutta ja ulottuvuutta muuttamalla vastaanottotilat mieleenpainuviksi ja dynaamisiksi ympäristöiksi. Tehosta ensivaikutelmia yhdistämällä HD-videoseinänäyttöjä ja kiinnitä asiakkaittesi huomio erillisillä digitaalisilla näytöillä, joilla esitetään henkilökohtaisia tervehdyksiä vierailijoille ja luodaan ammatillinen ja ystävällinen sävy kokouksille.

  Rahoitusala

  Näytä yksityiskohtaiset tiedot mahdollisimman selkeästi kaupankäyntihuoneissa ultrateräväpiirtonäytöillä erilaisissa kokoonpanoissa tai useilla näytöillä. Tehosta tuottavuutta ja tilan tehokkuutta työpöytäskenaarioissa, kun käsittelet laajoja ja monimutkaisia tietoja.

  Case-esimerkki BMW Group

  • Detailed Case Study
   ( 3,32 MB )
  • Download

  • Lataa
 • Vähittäiskauppa ja kyltit

  Stimuloi liikennettä liikkeeseen ja tee sitä dramaattisesti houkuttelevammaksi Sharpin tehokkailla ammattikäyttöön tarkoitetuilla näytöillä optimoimalla brändin identiteettiä ja tunnistamista kiireisissä vähittäiskaupan ympäristöissä.  Asiantuntijamme voivat auttaa vahvistamaan uskottavuutta luomalla mieleenpainuvan myymäläilmapiirin, mahdollistaa kausiluontoisten ja taktisten viestien viestinnän koko myymälässä ja käyttää innovatiivisia uusia tapoja optimoida vuorovaikutus asiakkaan kanssa ja toteuttaa lisämyyntiä.

  Sharpin asiantuntemus ja innovaatio voivat aina tarjota jopa kaikkein haastavimmissakin vähittäiskaupan ympäristöissä ratkaisun, joka tekee kestävän vaikutuksen nykyisiin asiakkaisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin.

  Vähittäiskaupan kyltit

  Vangitse mielikuvitus, vahvista brändin houkuttelevuutta ja luo unohtumaton myymälän ilmapiiri luomalla katseenvangitsevia ammattikäyttöön tarkoitettuja näyttöjä yhdistämällä ultraohuita, jopa 90” kokoisia bezel-teräväpiirtonäyttöjä. Kirkkaiden näyttöjen avulla voit luoda erottuvia kaupan edustoja ja näyteikkunoita ja välittää samalla sesonkiluonteisia viestejä, taktisia viestejä ja markkinointiviestejä keskitetysti ohjatulla Sharpin Digital Signage -ohjelmistoa käyttävällä tietokoneella. Sharpin digitaalisen näytöt on kehitetty erityisesti käytettäviksi sekä vaaka- että pystysuunnassa, jotta asiakasviestintä sujuu myymälässä parhaalla mahdollisella tavalla.

  Myyntipisteiden myynnit

  Innovatiivisten kosketusnäyttöjen avulla voidaan ottaa käyttöön interaktiiviset esitykset ja jakaa digitaalista tietoa henkilökohtaisesti, mikä auttaa maksimoimaan asiakkaan sitouttamisen ja kontaktien muuntamisen myynniksi.

  Kioski

  Sharpin kosketuskäyttöteknologia kiinteissä kioski- tai myyntipäätesovelluksissa voi lisätä asiakasvuorovaikutusta ja mahdollistaa selailun ja ostamisen ilman henkilökunnan osallistumista.

  Case-esimerkki Furla

  Case Study City Gross

 • Vapaa-aika ja museot

  Paranna vapaa-ajan ympäristöjä ja viihdekäyttöä tällä dynaamisella ja erittäin kilpaillulla toimialalla. Vetoa ruokahaluun mahdollisimman tehokkaalla tavalla ravintoloissa teräväpiirtonäyttöjen avulla, jaa videoita tai liikkuvaa kuvaa baareissa, clubeilla ja kuntosaleilla ja houkuttele kaikkia asiakkaita samalla kertaa, luo ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ilmapiiri hotellin aulassa ja vastaanotossa ja vahvista yrityksesi uskottavuutta ja erikoistumista.

  Muuta staattiset näyttelyt ja museon näytteillepanot sitouttaviksi ja interaktiivisiksi kokemuksiksi kosketuskäyttöteknologian ja videonäyttöjen avulla.

  Sharp ymmärtää tarpeen optimoida jokainen asiakaskokemus ja sitoutuu aina toteuttamaan jokaisen tilaisuuden asiantuntemuksensa avulla.

  Ravintolat ja baarit

  Luo viihtyisiä ja mieleenpainuvia viihdeympäristöjä näyttämällä ohjelmia tai videoita useilla teräväpiirtonäytöillä. Näytä ruokalistat, hinnat tai kampanjat erittäin vaikuttavalla tavalla digitaalisten näyttöjen avulla tai ota käyttöön uusia tapoja tehdä tilaus interaktiivisilla, pöytämallisilla kosketusäytöillä.

  Hotellit

  Tee unohtumaton ensivaikutelma ja toivota asiakkaasi suurilla näytöillä lämpimästi tervetulleeksi vastaanottoalueilla. Esitä oleelliset vierastiedot päivällä ja yöllä näytöillä, jotka on kehitetty erityisesti käytettäväksi kellon ympäri.

  Näyttelyt ja museot

  Maksimoi näyttelyiden arvostus ja vuorovaikutus ultrateräväpiirtonäytöillä, joiden avulla voit esittää pienimmätkin yksityiskohdat. Sharpin kosketusnäyttöteknologian avulla on mahdollista esittää tarkasti valitut mielenkiinnon alueet.

  Case-esimerkki Photographers’ Gallery

 • CAD ja suunnittelu

  Olemme ylpeitä sitoumuksestamme erinomaisuuteen ja innovaatioon voidaksemme täyttää suunnittelun ammattilaisten vaatimukset, joille näyttö on oleellinen työkalu työnsä toteuttamisessa. IGZO-teräväpiirtonäyttöjen kuvanlaatu on ehdoton ja esittää pienimmätkin yksityiskohdat tarkasti ja poikkeuksellisella värien tarkkuudella. CAD-suunnittelijat, luovat ammattilaiset ja grafiikan ammattilaiset ja videopelien kehittäjät voivat käyttää kuvia suoraan ja hyödyntää täydellistä tarkkuutta poikkeuksellista yksityikohtaisuutta hiirellä tai piirtimellä.

 • Kuljetusinfrastruktuuri

  Viesti oleelliset tiedot selkeästi suurille joukoille ja ohikulkeville ihmisille vaativimmissakin ympäristöissä. Sharpin ratkaisut on toteutettu asiantuntemuksella, joka tarjoaa ehdotonta luotettavuutta ja kestävyyttä: Sharp ymmärtää 24/7 käytön ainutlaatuiset haasteet paikoissa, joissa on runsaasti pölyä, tärinää ja lämpötilan vaihteluita. Koska olemme sitoutuneet innovaatioon ja erinomaisuuteen, varmistamme monimutkaisten ja jatkuvasti vaihtuvien tietojen luettavuuden kirkkaasti valaistuissa ympäristöissä tai päivänvalossa jopa 90” kokoisissa korkearesoluutioisissa LED-monitoreissa. Kaikki tämä on kehitetty erityisesti niin, että näyttöjen asennukset on mahdollista tehdä sekä pysty- että poikittaisasentoon.

  Digital Signage

  Maksimoi vähittäiskaupan tuotto ja sitoutuminen suuren yleisön kanssa vilkasliikenteisissä odotushalleissa Sharpin luokkansa johtavilla näytöillä, jotka on kehitetty kestämään erityisesti tällaisissa fyysisesti haastavissa paikoissa.

 • Vuokraus ja esillepano

  Hyödynnä suuren koon luoma vaikutus dramaattisilla ja katseenvangitsevilla videoseinillä. Luo voimakas ja mieleenpainuva visuaalinen polttopiste kaikenkokoisissa tapahtumissa joustavan modulaarisen videoseinäteknologian avulla. Innovatiivisia ultraohuita bezel-näyttöjä voidaan käyttää modulaarisesti minkä tahansa tapahtuman vaatimusten mukaisesti jopa 90” kokoisilla yksittäisillä näytöillä ja useilla kirkkaustiloilla. Kuvan selkeys optimoidaan aina kaikissa olosuhteissa.

  Sharpin asiantuntemuksen avulla voit varmistua tekeväsi myönteisen ja tehokkaan vaikutuksen kaiken kokoisiin yleisöihin konsertissa, näyttelyssä, yritystapahtumassa tai urheilutapahtuman reunamilla olevissa kylteissä joko pysyvässä tai tilapäisessä käytössä.

 • Terveydenhoito

  Sharpin asiantuntemus ja alan johtava innovaatio tarjoavat ehdotonta tarkkuutta ja visuaalista selkeyttä. Ominaisuuksia, jotka eivät ole ainoastaan toivottuja vaan oleellisia. Interaktiivisten suurten kosketus- ja teräväpiirtonäyttöjen avulla lääketieteellisessä koulutuksessa voidaan esittää yksityiskohtia kriittisen tarkoilla yksityiskohdilla. Kun yleislääkärin, konsultin ja hammashoidon tehtävissä jaetaan keskeisiä tietoja täydellisen yksityiskohtaisesti, potilaskonsultointia voidaan parantaa merkittävästi. Teknologiamme voi auttaa luomaan vakuuttavan ilmapiirin ja välittää tärkeää viestintää tai kaupallisia viestejä, joiden avulla odotushuone voidaan muuttaa myönteiseksi ja miellyttäväksi ympäristöksi.

  Lääketieteellinen koulutus

  Ultra-HD-kuvanlaatu mahdollistaa pienimpienkin oleellisten tietojen esittämisen tarkasti. Sharpin suuret, interaktiiviset BIG PAD -näytöt ja niiden huomautusominaisuudet tarjoavat taas joustavan, täysin interaktiivisen ja sitouttavan oppimistyökalun.

  Potilaskonsultointi

  Tehosta potilaskonsultaatiota tarkastelemalla kuvia, testituloksia, skannauksia, hoitoja ja muita visuaalisia tietoja Sharpin ultrateräväpiirtoteknologian ja näytön huomautusominaisuuksien avulla.

  Odotushuoneen näytöt

  Luo myönteinen ja vakuuttava ympäristö Sharpin näyttöinnovaation avulla, joka mahdollistaa tärkeiden leikkaustietojen selkeän viestinnän, tarjoaa odottavalle potilaalle viihdettä ja luo lisätuloja tärkeiden kaupallisten viestien välityksellä.

  DICOM-kuvantamistutkimukset

  DICOM-kuvantamistutkimusten helppo läpikäynti lääketieteellisissä sovelluksissa ja terveydenhuollon asetukset uusimmissa BIG PAD -tuotteissa, joissa on sisäänrakennettu DICOM-emulontitila.

 • Lähetys ja jälkituotanto

  Sitoumuksemme erinomaisuuteen ja innovaatioon näkyy määrässä, jolla Sharpin ratkaisuihin luotetaan teknisesti vaativilla ammatillisilla lähetys- ja videotuotantoaloilla joko studiossa, kuvauspaikalla tai erikoistuneissa jälkituontatostudioissa.

  Sharp tarjoaa korkeaa kuvanlaatua ja yksityiskohtaista teknistä hallintaa vaativimmille ammattilaisille korkeaprofiilisilla analyyseillä, esittelytyökaluilla, suurilla taustavideoseinillä, teräväpiirto-ohjelmistolla ja sijainnin näytöillä.

  Jälkituotanto ja muokkaus

  Nämä haastavat ammattiympäristöt vaativat näyttöjä korkeatasoisilla ominaisuuksilla, mukaan lukien ehdoton kuvanlaatu, värin tarkkuus ja kuva-asetusten täysi säätö. Sharpin ammattikäyttöön tarkoitetut näytöt täyttävät nämä oleelliset vaatimukset.

  Kamerassa

  Sharpin teknologia lisää studiopaketteihin houkuttelevuutta yksittäisillä näytöillä tai useiden näyttöjen yhdistelmillä. Teräväpiirtonäytöt mahdollistavat dynaamiset usean näytön videoseinätaustat ja interaktiivinen BIG PAD -näyttö auttaa korkeaprofiilisten urheilujen analyysissä, kuten jalkapallo ja moottoriurheilu.

  Kameran ulkopuolella

  Koska ammatilliset vaatimukset toimipaikan näyttöjen ja kamerasyöttöisten näyttöjen suhteen kasvavat, myös sitoumuksemme tarjota mahdollisimman korkeita standardeja vahvistuu. Teräväpiirtonäyttömme tarjoavat oleellisen vakiokuvan lähetyslaadun, värilämpötilan hallinnan sekä ylisuuren ja alisuuren pyyhkäisyn ominaisuudet. Näin niillä varmistetaan, että lähetyksen ammattilainen voi hallita lähetystään täysin ja hyödyntää ehdotonta tarkkuutta sekä studiossa että toimipaikassa.