Ota yhteyttä

Optimised Visitor Management

Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus ovat ensisijaisen tärkeitä  organisaatioille, ja vastaanottoalueet voivat usein olla niin kiireisiä, että on vaikea seurata kulkijoita.

Sharpin Optimized Visitor Management -järjestelmä on älykäs, turvallinen ja helppokäyttöinen foorumi asiakkaiden, työntekijöiden ja alihankkijoiden rekisteröinnille.

Sharpin vierailijahallintjärjestelmä ei pelkästään vapauta enemmän aikaa vastaanottohenkilöstölle, vaan se auttaa luomaan turvallisemman, , yhteensopivamman ja tehokkaamman työympäristön.

Nopea kirjautuminen

Intuitiivinen ohjelmisto ja kosketusnäytöteknologia tarjoavat vierailijoille nopean ja helpon tavan kirjautua toimipisteeseen tai tietylle alueelle. Vierailijat vain napauttavat vierailijanhallinjärjestelmän näyttöä syöttääkseen tietonsa järjestelmään. 

Järjestelmään voit tallentaa tärkeitä tietoja ja antaa suostumuksen tietosuojaa koskeviin kysymyksiin, luodaksesi turvallisemman työpaikan.

 

Rintakorttien tulostus ja ennakkorekisteröinti

Kun vierailija on kirjautunut järjestelmään, järjestelmä tulostaa automaattisesti vierailijakortin. Kortin tiedot voidaan määrittää siten, että ne sisältävät esimerkiksi vierailijan  ja isännnän nimet sekä WiFi-asetukset sekä terveys- ja turvallisuusohjeet.

Ryhmät voidaan esirekisteröidä, jolloin osallistujat voivat kirjautua sisään nopeasti QR-koodilla. Järjestelmään voidaan asettaa päivämäärät toistuville vieraille ja järjestelmä jopa muistaa, kenen luona he viimeksi vierailivat.

Tarkka liikkumisen seuranta

Vastaanottovirkailijan ei tarvitse ottaa yhteyttä isäntään vierailijan saapuessa, sillä vierailijahallintajärjestelmä tekee tämän automaattisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kuriirit voivat myös jättää paketteja käyttämällä erityistä toimituspainiketta, jolloin paketin vastaanottajalle ilmoitetaan samalla tavalla.

Kehittyneen raportoinnin avulla voit seurata ihmisten kulkua toimipisteessä. Voit milloin tahansa luoda reaaliaikaisen raportin, jonka avulla voit tunnistaa tarkalleen, kuka on rakennuksessa turvallisuuden noudattamisen sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä syistä. Hätätilanteessa voit ottaa yhteyttä kaikkiin vierailijoihin nopeasti ja helposti evakuointiohjeiden kanssa.

Upea ensivaikutelma

Riippuen tarpeistasi, Sharpin Optimized Visitor Management -järjestelmä on joustava ja venyy erilaisten yritysten tarpeisiin. Voit luoda upean ensivaikutelman. Lisätietoja jokaisesta alla olevasta kohdasta: