Ota yhteyttä

Info- ja kosketusnäyttöratkaisut

Sharpilta löytyy visuaalinen ratkaisu jokaiseen tarpeeseen: infonäytöistä, vähittäismyynnin näytöistä todellisen kynä-paperilla -kokemuksen tarjoaviin interaktiivisiin näyttöihin.

Näyttöratkaisumme ja videoseinämme sopivat erittäin hyvin mihin tahansa ympäristöön, jossa monimutkaisen tiedon selkeä viestintä on tärkeää. Suuri näyttömme vie viestisi perille ruuhkaisissa paikoissa, kuten ostos- ja kuljetuskeskuksissa. Pienempiin tiloihin meillä on tarjolla valikoima luokkansa parhaita visuaalisia liiketoimintaratkaisuja, joiden koot ovat alkaen 32”.

Olipa sovelluksesi, tarpeesi tai ympäristösi mikä tahansa, löydät sopivan infonäytön visuaalisten ratkaisujemme valikoimasta.

Interaktiiviset ratkaisut

Sharpin interaktiiviset näyttöratkaisut helpottavat yhteistyötä, viestintää ja jakamista. Helppokäyttöiset ja erittäin hyvin kosketukseen reagoivat näytöt varmistavat, että käyttäjä voi käyttää tuotetta itsevarmasti ja keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä. Kauniisti kehitetyt sovellustyövälineet ovat loistavia missä tahansa ympäristössä ja ne varmistavat saumattoman integraation olemassa olevaan ohjelmistoon ja laitteistoon. 

SHARPin Touch Display Link mahdollistaa monitahoisen langattoman kommunikaation ja yhteistoiminnan kaikkien älykkäiden kannettavien laitteiden sekä yhtä hyvin etäsijaintien kanssa. Olipa kyse kokoushuoneesta tai luokkahuoneesta, Sharp muuttaa tavan, jolla opetat, teet yhteistyötä ja viestit.

Ammattinäytöt

Ammattikäyttöön tarkoitetuilla tuotteillamme on erityisominaisuuksia, kuten 24/7-toiminto, vaaka- ja pystysuorat asennussuunnat sekä korkea kirkkaus ja resoluutio varmistaaksemme optimaalisen toiminnan kaikissa olosuhteissa ja paikoissa.

LCD-näyttöjen markkinajohtajana jatkamme asiantuntemukseemme keskittymistä uusien teknologioiden kehittämisessä varmistaaksemme kattavan, innovatiivisten tuotteiden valikoiman, jolla voimme vastata kaikkien ammattitason näyttöä vaativien tilanteiden tarpeisiin.

Vertikaalimarkkinat

Ammattikäyttöön tarkoitetut näytöt vastaavat vaatimusstandardeja useilla markkinoilla ja sovellusaloilla. Jokainen tilanne tuo eteemme omat haasteet, mutta niitä kaikkia yhdistää tehokkaan ja luotettavan ratkaisun tarve, joka on kehitetty yksilöllisten vaatimusten mukaisesti.

Hallituksen kokouspaineista haastaviin julkisiin näyttösovelluksiin. Sharpilla on kokemusta ja osaamista kehittää luokkansa parhaita innovatiivisia ratkaisuja toimittaakseen korkealaatuisia näyttöjä kaikkiin tilanteisiin.

Innovatiivinen ja pitkälle eriytetty teknologia yhdistettynä sitoumukseen erinomaisuudesta on paras mahdollinen lähtökohta kohdata luottavaisin mielin kaikki vertikaalisten markkinoiden haasteet alkuperäisillä ja tehokkailla Sharpin visuaalisilla ratkaisuilla.

Teknologia

Me Sharpilla olemme ylpeitä maineestamme alan johtavina innovaattoreina LCD- ja kosketusnäyttö teknologian maailmassa. Tämä on rakentunut uuden teknologian kehittämiseen suunnatulle periksi antamattomalle sitoutumisellemme ja ajankäytölle, asiantuntemukselle ja resursseille. Otetaan esimerkkinä LCD-näyttöihimme sisältyvä UV2A-teknologia, joka on innovatiivinen yhdistelmä Sharpin materiaaleja. Ne mahdollistavat äärimmäisen korkean kontrastin ja kuvan resoluution sekä uraauurtavan energiatehokkuuden tehokkaan taustavalaistuksen ansiosta.