Ota yhteyttä

Windows collaboration display -näytön

Helppo käyttöönotto

Maailman ensimmäinen Windows colloboration display, jolla on seuraavan sukupolven interaktiivinen 70 tuuman näyttö 4K-resoluutiolla. Se on Microsoftin määrittelyjen mukainen ja toimii saumattomasti parhaiden Microsoft 365 -yhteistyövälineiden kanssa.

IoT-antureihin perustuva WCD toimii seuraten ja optimoiden älykkäitä kokoushuoneympäristöjä ja yhteistyötiloja.

Lue lisää lataamalla alla oleva Sharpin ja työpaikkapsykologien tohtori Oselandin raportti aiheesta "Creating the perfect meeting environment": Kuinka Internetin anturit ja älykäs rakennushallinta parantavat yhteistyötä ja hyvinvointia kokouksissa.

 

Hinta Windows collaboration display -näytölle

  • 2019 Top New Technology (TNT) hinta näytöille. CE Pro ja Commercial Integrator -lehdet.
  • Best New Collaboration Board in the 2019 Best of ISE Awards. rAVe publications.

Aina älykkäämpiä kokouksia

Windows collaboration display -näyttö on helppo ottaa käyttöön. Sen USB-C-kaapeli mahdollistaa helpon liitännän, joten pääset heti asiaan.

Olitpa sitten kokouksessa, johtokunnan huoneessa tai koulutustilassa, voit säästää jopa 10 minuuttia aikaa* aloituksessa ja videoyhteyksien avaamisessa etäosallistujille.

Sharpin palkitun kapasitiivisen kosketustekniikan, parhaiden saatavilla olevien yhteistyövälineiden (esimerkiksi Microsoft 365 ja Microsoft Teams) avulla kokoukset voidaan nostaa aivan uudelle tasolle.

* Total Economic Impact™ -tutkimus, Forrester Consulting, helmikuu 2016

Aina älykkäämpiä rakennuksia

IoT-anturistossa on kattava joukko anturipäätteitä, joiden avulla älytalon kokousympäristöä voidaan valvoa muun muassa seuraavilta osin:

  • Kokouksen henkilömäärä
  • Lämpö ja ilmankosteus
  • Ympäristön valoisuus
  • Ilmanlaatu

Tämä spatiaalinen äly mahdollistaa paremmat lämmitys-, jäähdytys- ja huonevarausjärjestelmät, joiden avulla luodaan kokoushuoneeseen miellyttävämpi ympäristö.

Aina älykkäämpi näkemys

Uudet pilvipohjaiset palvelut tarjoavat mielenkiintoisia tapoja tiedonhallintaan sekä uutta näkemystä omaisuuden ja resurssien hallintaan. Anturien tietoja voidaan käsitellä pilvessä sijaitsevilla tekoälyalgoritmeilla tai ne voidaan yksinkertaisesti puhdistaa ja palauttaa reaaliaikaiseen käyttöön. Azure Digital Twins -alustalla voidaan käyttää innovatiivisia tilaussovelluksia, jotka tuottavat konkreettista arvoa tilanhallintaan ja parantavat neuvotteluhuoneiden mukavuutta.

Lue lisää lataamalla alla oleva Sharpin ja työpaikkapsykologien tohtori Oselandin raportti aiheesta "Creating the perfect meeting environment"

loading