Ota yhteyttä

Tervetuloa Sharp ille

Sharp on yli 100 vuoden ajan kehittänyt ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa ja liiketoimintaa. Tavoitteemme tänään on sama, kuin se on ollut alusta asti: pyrkimys huippuosaamiseen.

Tarinamme alkoi iki terävän mekaanisen lyijykynän keksimisestä (siitä nimi ‘Sharp’), ja jatkui tasaisena  innovatiivisten tuotteiden virtana. Kaupallistimme esimerkiksi ensimmäiset japanilaiset TV:t ja radiot, sekä maailman ensimmäiset LCD-laskimet. Mutta se oli vasta alkua.

Vuosisadan mittaan jatkoimme palkittujen tuotteiden innovoimista niinkin erilaisilla alueilla kuin Asiakirjaratkaisut, Hallinnoidut palvelut, Näyttöratkaisut, Energiaratkaisut ja Myyntipisteratkaisut.

Inspiroitua designia

Tutkimuksemme ja kehityksemme liikkeelle paneva voima ei ole vain halu tuottaa parempia malleja olemassa olevista tuotteista, vaan pyrimme pitemmälle. Kotona, työssä ja kaikkialla siinä välissä, tavoitteemme on luoda ja inspiroida ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ympäri maailman.

Liiketoiminnassa palkitut tuotteemme auttavat vähentämään kustannuksia ja kasvattamaan tuottavuutta, tehden tiedon kulusta vaivatonta ja turvallista.

Kotona kuluttajaelektroniikkamme voi parantaa mukavuuttasi ja viihtyvyyttäsi. Tarjoamamme edistyneet aurinkoenergia- ja energian hallinnan järjestelmät voivat pienentää hiilijalanjälkeäsi ja säästää rahaa.

 

Sharp ja ympäristö

Me Sharp illa suhtaudumme ympäristövastuuseemme erittäin vakavasti. Tuotesuunnittelusta valmistukseen ja pakkaukseen sekä energiankulutuksesta käyttöiän päässä tapahtuvaan hävittämiseen saakka teemme kaikkemme vähentääksemme jätteen syntymistä ja säästääksemme resursseja.

Sharp asiakirjaratkaisut

Sharp in jatkuvasti kehittyvässä mallistossa , kompakteista tulostimista tehokkaisiin, nykyaikaisten tulostushuoneiden tuotantotason laitteisiin saakka, joita Sharpin Optimoidut Ohjelmistoratkaisut tukevat, tarjoavat parempaa tuottavuutta ja ylivoimaista tuottoa investoinnille.

Sharp Näyttöratkaisut

Sharp valmistaa maailman edistyneintä litteiden näyttöjen tekniikkaa. Valikoimassamme on interaktiiviset näytöt, videoseinät, suuren formaatin näytöt digitaalisiin kyltteihin sekä näytöt ammattilaiskäyttöön, jotka ovat ihanteellisia tehtäväkriittisiin ohjaushuoneisiin, vähittäismyyntipisteisiin, TV-studioihin, design-studioihin, ja minne tahansa, missä luonnollisen kuvan antavat näytöt ovat tärkeitä.

Sharp hallinnoidut palvelut

Sharpin hallinnoidut palvelut muuntavat tuottavuutta, parantavat toimiston työnkulkuja läpi asiakirjojen elinkaaren, sekä varmistavat, että IT-infrastruktuurisi, palvelimet ja verkot ovat luotettavia, turvallisia ja tehokkaita.

Sharp aurinkoenergia

Sharp tarjoaa korkealaatuisia aurinkopaneeleita asuin,- ja kaupallisten kiinteistöjen katoille tai vapaan kentän asennuksiin sekä mahdollisuuksia yhteisiin aurinkopaneelitekniikkaa koskeviin kehityskohteisiin. Aurinkoenergiaratkaisujen tarjoaminen on ollut osa Sharpin ydinvahvuuksista jo yli 60 vuoden ajan. 

Sharp Electronic Point of Sale

Sadat tuhannet asiakkaat käyttävät Sharpin EPoS -teknologiaa joissakin vaativimmissa ja poikkeuksellisimmissa vähittäiskaupan sekä hotelli- ja ravintola-alan ympäristöissä ympäri maailmaa.