Ota yhteyttä

SHARPIN MONITOIMILAITTEELLE iF DESIGN AWARD 2019

London, 13.02.2019

Sharp Europe on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että mustavalkoiselle A4-koon digitaaliselle monitoimilaitteelle MX-B455W / MX-B355W on myönnetty vuoden 2019 iF Design Award -palkinto. Tämä palkinto on yksi maailman arvostetuimmista tuotesuunnittelupalkinnoista.

Sharp on voittanut arvostetun iF Product Design Award -palkinnon mustavalkoisella digitaalisella A4-monitoimilaitteellaan

iF Design Award -palkintoja myönnetään erinomaisesta designista seitsemässä kategoriassa, mm. tuote, pakkaus ja viestintä (verkkosivujen suunnittelu mukaan lukien). Vuoden 2019 kaikkiin palkintokategorioihin yhteensä lähetettiin 6 375 hakemusta 52 maasta. Sharpin monitoimilaite voitti tuotekategorian.

MX-B455W/B355W:n parhaat puolet

Sharpin tavoite oli suunnitella huomiota herättämätön A4-monitoimilaite, jota voitaisiin käyttää työpöydän vieressä. Sharp tähtäsi puhtaaseen, virtaviivaiseen muotoon ilman ulkonevia osia ja päätyi pehmeästi kaarevaan siluettiin. Lisäksi tässä monitoimilaitteessa on sama helppokäyttöinen käyttöliittymä kuin Sharpin suuremmissa A3-koneissa. Tämä merkitsee sitä, että kaikenkokoisissa toimistoissa voidaan nauttia yhtä käyttäjäystävällisten laitteiden käytöstä.

MX-B455W/B355W:n toiminnot ja ominaisuudet on suunniteltu tehostamaan toimiston tuottavuutta. MX-B455W-versio tarjoaa huippunopean kaksipuolisen väriskannauksen 110 ipm:n nopeudella, joka yksi alan suurimmista*1. Laitteen parhaisiin puoliin kuuluu myös yhdistettävyys pilvipalveluihin, kuten Google Drive™ ja OneDrive®.

Tietoja iF Design Awardista
Vuonna 1953 perustettu ja joka vuosi jaettava iF Design Award on yksi maailman merkittävimmistä muotoilupalkinnoista. Kilpailun järjestää iF International Forum Design GmbH, Saksassa toimiva kansainvälinen ryhmä, joka edistää erinomaista muotoilua. Palkitut tuotteet esitellään iF Design -näyttelyssä Hampurissa, Saksassa. Ne ovat nähtävillä myös iF World Design Guide -verkkosivustolla ja iF Design -sovelluksessa Android- ja iOS-laitteille. 

Tietoja Sharp Information Systems Europesta

Sharp Information Systems Europe (SISE) on osa Sharp Electronics Europe -yhtiötä, joka tarjoaa organisaatioille ainutlaatuisen valikoiman palkittuja asiakirjahallinta- ja näyttöratkaisuja informaation käsittelyn nostamiseksi uudelle tasolle. Sharpin alan johtavat monitoimilaitteet ja suuret tuotantojärjestelmät ovat digitaaliseen transformaatioon tarkoitettujen integroitujen sovellusten ytimessä, ja näyttöratkaisumme sisältävät innovatiivisia videoseiniä, infonäyttöjä ja interaktiivisia litteänäyttöjä yhteisiä esityksiä varten. Tehtävämme on kehittää uusia tuotteita, jotka tukevat yksilöllistä ilmaisua; luomalla elinikää pidentäviä kokemuksia, jotka sallivat erilaisuuden.

*1 Tilanne 6. helmikuuta 2019 Sharpin tutkimuksen mukaan. Pätee saman tulostusnopeusalueen digitaalisiin A4-monitoimilaitteisiin.

 

Contact

KATE LAWSON
European PR Manager
kate.lawson@sharp.eu

Social