Ota yhteyttä

SHARP TARJOAA NYT PAYPAL-MAKSUVAIHTOEHDON

Helsinki, 16.10.2018

Job Accounting II (v2.6), uusin versio Sharpin tulostushallintasovelluksesta, sisältää lisää vaihtoehtoja käyttäjille, jotka maksavat tulosteistaan ja kopioistaan erikseen.

Päivitetty ohjelmisto, jolla muun muassa oppilaitokset ja yritykset hallitsevat keskitetysti Sharpin monitoimilaitteita, tarjoaa nyt mahdollisuuden itsepalveluverkkomaksuun PayPal-järjestelmällä.

Job Accounting II -ohjelmiston helppokäyttöisen verkkoliittymän avulla maksullisen monitoimilaitteen käyttäjä lisää tililleen saldoa PayPalin tai pankki/luottokortin avulla, vastaavalla tavalla kuin monissa verkkokaupoissa. Kun saldo on ladattu tilille, käyttäjä voi kirjautua haluamaansa tulostimeen ja käyttää saldoa kopiointiin ja tulostukseen. Käyttäjä voi myös itse tarkistaa saldonsa heti ja tarkastella tapahtumia liittymän kautta ilman käyttäjätuen apua.

Ratkaisu on ihanteellinen esimerkiksi korkeakouluille, missä sadat tai jopa tuhannet opiskelijat tarvitsevat tulostus- ja kopiointitilin. Opiskelijat voivat lisätä tililleen saldoa missä tahansa, ilman että tulostuslaitteista vastaavien tarvitsee käsitellä maksuja.

Ratkaisu- ja sovellusasiantuntija Tomasz Stefanski toteaa: "Tulostuksen laskuttaminen erilaisilta rajatuilta ryhmiltä ja maksullisissa ympäristöissä voi olla organisaatiolle hankalaa. PayPal-järjestelmän liittäminen Job Accounting II -ohjelmistoon tarjoaa sekä käyttäjille että tulostimista vastaaville henkilöille turvallisen, joustavan ja vaivattoman vaihtoehdon."

Job Accounting II -ohjelmiston avulla oppilaitokset ja yritykset voivat seurata, rekisteröidä ja analysoida monitoimilaitteidensa käyttöä. Olipa sitten kyse kustannusseurannasta, sivumääristä tai laitteen kuormituksesta, Job Accounting II -ohjelmiston avulla tulostustoiminta on aina vastuuhenkilöiden hallinnassa. He voivat määritellä tulostukseen sääntöjä, kuten tulostustapojen rajoittaminen ja suurten töiden ohjaaminen tulostusosaston laitteille.

Lisäksi Job Accounting II -ohjelmiston avulla vastuuhenkilöt voivat luoda yksityiskohtaisia asiakirjahallinnan kuukausi-, neljännesvuosi- ja vuosiraportteja tai aina tarpeen mukaan. Näiden raporttien avulla vastuuhenkilöt pystyvät seuraamaan kaikkea toimintaa ja mittaamaan, täyttyvätkö ympäristöön liittyvät, kaupalliset ja toiminnalliset tavoitteet. Tämän perusteella he voivat ehdottaa mahdollisesti tarvittavia parannuksia.

PayPal-maksuvaihtoehdolla varustettu Job Accounting II on nyt saatavana Sharpilta ja sen yhteistyökumppaneilta.

Linkit

MX-SW310

Social